עבור לתוכן

(ויסטה 64) יוזר שלא מתפקד, סיפור מוזר למדי - אין מקום לפרטים בכותרת...

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק.

ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. אי אפשר לבטל את הפריטים האלה מרשימת ההפעלה. מוחקים את ה"וי" אבל לחיצה על אישור מחזירה להם את הסימון מחדש.

ניסיתי לשחק עם הגדרות אחרות, ותחת ההגדרה "ACTIVE DIRECTORY REPAIR" היוזר מסכים לעלות ולתפקד באופן מניח את הדעת (במצב בטוח). ניסיתי למצוא את הקבצים האמורים בתיקיית ה32SYSTEM - אלא שהם אינם קיימים, גם לא מוסתרים. בREGISTRY הקבצים הללו דווקא כן מוזכרים, בכתובת שמופיעה בMSCONFIG. חשבתי פשוט למחוק את האזכור שלהם שם, אבל החלטתי לנסות לשאול קודם כאן.

מישהו כאן יודע מה כל זה אמור להביע? יש לציין כי מוגדרים 2 יוזרים נוספים במחשב הנידון והם עובדים בסדר גמור.

פורסם

ניסית לבטל את ההפעלה של הקבצים הנ"ל ב-SAFE MODE? הם מופיעים ב-HKLM או HKCU? נסה לגלוש ל-www.virustotal.com ולרשום את ה-PATH לקובץ שמופיע ב-REGISTRY (אפילו שהם לא מופיעים בסייר).

פורסם
  • מחבר

בינתיים נמאס לי ומחקתי את הרשומות הנ"ל בREGISTRY (ואגב, היו כאלה גם בCU וגם בLM), נזק נראה שזה לא עשה אבל גם לא עזר. יש לציין שרוב האפליקציות פועלות מצויין במצב המוזר הזה, וגם משחקים - אבל חיבור האינטרנט למשל לא.

פורסם

תנסה לעשות שחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

הייתי מנסה, אלא שאין לי מאיפה (או זה לפחות מה שויסטה טוען כשאני מנסה לעשות שחזור מדיסק ההתקנה)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים