עבור לתוכן

מרפאה לבדיקת מחלות מין

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה.

אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס...

תודה מראש לעוזרים.

• תגובות 30
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקבע תור לאחות של הקופה לבדיקות של מחלות מין, הם לוקחים הכל במקום.

לפחות ככה זה היה אצלי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..

פורסם

תקשר לקופה ותשאל מה אתה צריך לעשות כדי להיבדק למחלות מין יסבירו לך הכלללללללללללללללללל :jump:

פורסם

קח בחשבון שלאידס לוקח 3 חודשים מרגע ההדבקה עד שניתן לזהות בבדיקה. לא יודע לגבי מחלות אחרות "פחות גרועות". אגב, אם מאידס אתה מפחד, אין צורך להיכנס לפאניקה, הסיכוי להידבק במגע חד פעמי עם נשא\ית הוא די נמוך (1:3500 מאישה לגבר ו-1:500 מגבר לאישה).

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מפחד מאיידס, אבל לא נראה לי שזה מה שיהיה(או יותר נכון - אני מאוד מאוד מקווה) - אני "דואג" לגבי מחלות "פחות גרועות".

היחסי מין הבלתי מוגנים התרחשו לפני בערך שבוע - האם עליי לחכות גם בשביל זיהוי של המחלות ה"פחות גרועות"? אני רוצה כמובן לאתר משהו(אם הוא קיים, אני בספק אבל Better safe than sorry) לפני שהוא מתפרץ...

פורסם

אין צורך להיכנס לפאניקה, הסיכוי להידבק במגע חד פעמי עם נשא\ית הוא די נמוך (1:3500 מאישה לגבר ו-1:500 מגבר לאישה).

זה נתונים מעודדים :spermat:

פורסם

כן רק קח בחשבון שמספיק להידבק פעם אחת, אז לא הייתי מסתכן סתם...

פורסם

קח בחשבון שלאידס לוקח 3 חודשים מרגע ההדבקה עד שניתן לזהות בבדיקה. לא יודע לגבי מחלות אחרות "פחות גרועות". אגב, אם מאידס אתה מפחד, אין צורך להיכנס לפאניקה, הסיכוי להידבק במגע חד פעמי עם נשא\ית הוא די נמוך (1:3500 מאישה לגבר ו-1:500 מגבר לאישה).

מאיפה אתה מביא את הנתונים האלו

פורסם

קראתי באיזה מקום לא זוכר. חיפשתי עכשיו שוב ומצאתי תוצאות שונות לגמרי. 1:100,000 מגבר לאישה, 1:200,000 מאישה לגבר.

# Vaginal intercourse - infected men to uninfected women

One study put the risk at about 1 chance of infection in 100,000 unprotected sexual encounters but again, the one might be the first contact you have.

# Vaginal intercourse - infected women to uninfected men

Studies seem to confirm that the risk is quite low, about 1 in 200,000 but of course the risk is not zero.

http://aids.about.com/od/hivaidsstats/f/infectionrisk.htm

פורסם

Statistics mean nothing to the individual

פורסם

יש 3 סוגים של שקרנים: שקרנים, שקרנים נתעבים וסטטיסטיקה

פורסם

לא, פשוט יש אנשים שלא יודעים להבין סטטיסטיקה.

פורסם

לקיים יחסי מין עם קונדום זה לא סקסי.

פורסם

לקיים יחסי מין זה סקסי

להשתמש בקונדום זה המציאות

הלוחות זמנים לגילוי הנוגדנים לאידס הם פחות או יותר נכון , עושים בדיקה וחוזרים עליה לאחר תקופה של מספר חודשים או שבועות ( לא זוכר כרגע )

אם אנילא טועה יש מרפאות חוץ שמתעסקות במחלות מין פרופר את ההכוונה המדוייקת תוכל לקבל בשרות האון ליין של הקופות או בטלפונים של הקופות דרך המוקדנים , עדיין אתה יכול ללכת פשוט לרופא המשפחה שלך והוא/היא יענו וידריכו אותך .

סיכוי יותר מסביר שלא חטפת כלום - זה סתם חששות שמעיבים על הסיפוק שבזיונים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים