עבור לתוכן

שאלה לגבי IP קבוע ומשתנה

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא .

רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ?

משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ?

תודה רבה.

פורסם

אתה יודע אם יש לך IP קבוע ע"י זה שאתה בודק מה הכתובת שאתה מקבל כל פעם שאתה מתחבר... ניתן לראות את הכתובת באתרים כמו:

http://whatismyip.org/

בד"כ לא מקבלים IP קבוע בלי לשלם על זה.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי הסברים מפורטים לגבי כל מה שרשמתי , ומה נותן לך איי פיי קבוע , דווקא זה לא טוב אפשר לפרוץ אליו משתנה זה בעיה , אם אני מבין טוב ?

פורסם

IP קבוע נותן לך כתובת קבועה באינטרנט, זה טוב בעיקר אם אתה מריץ איזה שרת אצלך בבית ורוצה שתהיה אליו זמינות מלאה כל הזמן. זה לא קשור לראוטר זה קשור להגדרה שיש לך אצל הספקית שירות.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני לא טועה יש איי פיי קבוע בראוטר ? תוכל להסביר לי את האיי פיי בראוטר אני לא ממש מבין איך זה הוולך .

פורסם

אתה מדבר על הכתובת ברשת הפנימית שלך, זה לא קשור לתקשורת עם האינטרנט, כי התפקיד של הראוטר הוא לנתב בין כמה רשתות (במקרה הזה בין הרשת הביתית שלך ששם הכתובת יכולות להיות קבועות לרשת האינטרנט ששם אם אין לך IP קבוע, אתה מקבל כתובת אחרת כל חיבור). כאתה מתקשר עם אנשים מהאינטרנט, הם רואים רק את הכתובת אינטרנט שלך ולא את הכתובת של הרשת הפנימית.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת רשת פנימית?

פורסם

כל המכשירים שמתחברים לראוטר אצלך בבית.

פורסם

יותר פשוט:

יש IP פנימי , ויש IP חיצוני ,

IP חיצוני זה מה שכל העולם רואה כשהוא מתחבר אלייך , כזה IP קבוע בדרך כלל עולה כסף

IP פנימי , זה הIP בתוך הרשת הקטנה שלך , בבית לדוגמא , כזה IP קבוע מגדירים בראוטר/במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים