עבור לתוכן

מעבד מתאים ל-GTX260

Featured Replies

פורסם

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW

זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה.

ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 תהיה על 100%?

פורסם

ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 תהיה על 100%?

זה יספיק LOL

(שייך לOC וקירור)

יש לך למשל את EVGA PRECISION שזאת תוכנה מעולה ויש לך את RIVATUNER

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס הוא של ג'יגהבייט ולא של EVGA.. או שזה לא משנה?

פורסם
  • מחבר

טוב, על 100% הוא לא יהיה כי הרעש בלתי נסבל אבל על 80% הוא סבבה

אחלה תודה רבה!

פורסם

אתה רואה... אמרו לך שהמארז שלך לא יתאים... תשקיע 300-350 ש"ח

וקח את האנטק 300 : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1335

או

Cooler Master Centurion 590 : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1217

האמרז שלו בסדר גמור רק קצת צפוף, לא דחוף עכשיו לשנות

בקשר למעבד (גם לי יש כזה ואפילו לי יש מעט צוואר בקבוק...

המעבד הזה מאוד חברותי אם תעשה לו OC ל2.75GHZ למשל, זה ממש לא בעייה ואת תקבל תוספת יפה של 20% ביצועים

בכל אופן את התשובה שבאת לחפש מצאת,

שיהיה לך חג שמח

פורסם

בשלבים מסויימים גם אני מקבל fps די נמוך לפעמים , אל דאגה אני מכיר גם כאלה ש 280 מקבלים fps בקטעים מסויימים , אני עם מעבד quad שעבר oc וגם מקבל fps נמוך ובשלבים מסויימים , אין לך מה לעשות בנידון אני מאמין שגם oc או החלפת מעבד יתנו boost רציני.

לגבי "הגלים" שאתה רואה כנראה ה vsync שלך מכובה , תפעיל אותו והבעיה תיפתר .

פורסם
  • מחבר

ה-vsync בהגדרות של המשחק פועל ועדיין יש את הגלים האלו, אלה לא כאלה גלים רציניים, פשוט שאני מזיז את העכבר למעלה או למטה אני רואה מן תזוזה כזאת מעצבנת שמתחילה למטה ומסתיימת למעלה או להפך. התכוונת אולי לvsync של הכרטיס מסך? משהו בהגדרות של הדרייבר?

פורסם

יכול להיות שבתוכנה של הכרטיס האופציה הזאת כבויה , לפעמים מומלץ להפעיל אותה בכרטיס המסך עצמו , בכל מקרה מה שאתה מתאר נגרם כאשר האופציה הזאת כבויה ...

index.php?action=dlattach;topic=283368.0;attach=90651;image

פורסם
  • מחבר

דניס פה אמר שמעבד לא משפיע כל כך ברזולוציות גבוהות אלא רק ביותר נמוכות, עכשיו האם הרזולוציה 1680-1050 גם נחשבת בתחום ההשפעה של המעבד?

בקשר לגלים, אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר, יכול להיות בהחלט שבן אדם אחר בכלל לא היה שם לב לזה או שלא היה כל כך איכפת לו מזה וזה דבר שקרה לי גם עם כרטיסי ה-8400GS וה-9500GT

But I'll get over it

פורסם

ברזולוציה הזאת המעבד כבר משפיע מעט (ב - 1920X1200 הוא כבר זניח).

מלבד משחקים יוצאי דופן כמו WIC/SupCom שתלויים במעבד לא פחות מבכרטיס מסך, אבל זה מובן כי הם משחקי אסטרטגיה.

פורסם

עוד משהו, המעבד משפיע רבות גם במשחקים מבוססי HAVOK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים