עבור לתוכן

הוספת זכרון למחשב(2G---->3G)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון.

כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו?

אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G.

ב3G הדואל צ'אנל נשמר?

פורסם

הדואל צ'אנל לא נשמר ומסיבה זו כדי לך לשים 4gb ,

לפי דעתי אתה יכול לחכות עם השדרוג (למרות שזה לא נורא יקר) כי המשחקים פשוט לא מנצלים כל כך הרבה (בייחוד שאתה לא מפעיל ויסטה במקביל..)

פורסם
  • מחבר

ואם אני יוסיף עוד 2G ויעבוד עם XP,זה יכול ליצור בעיה כלשהי?

אני מאמין שבעתיד אני בטוח יעבור לVISTA...

פורסם

זה לא יצור כל בעיה - פשוט XP 32BIT יזהה מקסימום 3.6GB מתוכם ויעבוד איתם בדואל צ'אנל.

באופן אבסורדי, שימוש בויסטה 64BIT אמנם יאפשר זיהוי של 4GB אך מערכת ההפעלה הכבדה בהרבה וצריכת הזיכרון הכמעט כפולה של תהליכי 64BIT ישאירו לך בפועל הרבה פחות זיכרון פנוי לשימוש בהשוואה ל-3.6GB שיש לך עם XP 32BIT הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

אני יוסיף ל4G וישאר עם XP לבינתיים...

פורסם

זה לא יצור כל בעיה - פשוט XP 32BIT יזהה מקסימום 3.6GB מתוכם ויעבוד איתם בדואל צ'אנל.

באופן אבסורדי, שימוש בויסטה 64BIT אמנם יאפשר זיהוי של 4GB אך מערכת ההפעלה הכבדה בהרבה וצריכת הזיכרון הכמעט כפולה של תהליכי 64BIT ישאירו לך בפועל הרבה פחות זיכרון פנוי לשימוש בהשוואה ל-3.6GB שיש לך עם XP 32BIT הנוכחית.

כמובן שיש לו את האפשרות להשתמש בויסטה 32BIT... לא?

פורסם

ההגבלה היא לא לXP או ויסטה, ההגבלה היא ל32 ביט.

מערכת 32 ביט יכולה לנצל בין 3.2 ל3.5 ג'יגה ראם.

מערכת 64 ביט יכולה להגיע להרבה יותר מזה... כמה מאות ג'יגהבייטים, אם אני זוכר נכון.

פורסם

כמובן שיש לו את האפשרות להשתמש בויסטה 32BIT... לא?

בוודאי שאפשר, אך מה זה יתן לו לכל הרוחות? במה הוא פשע? נסע ביום כיפור?

ההגבלה היא לא לXP או ויסטה, ההגבלה היא ל32 ביט.

מערכת 32 ביט יכולה לנצל בין 3.2 ל3.5 ג'יגה ראם.

מערכת 64 ביט יכולה להגיע להרבה יותר מזה... כמה מאות ג'יגהבייטים, אם אני זוכר נכון.

:xyxthumbs:

פורסם

בדקת את זה ?

בכל מקרה, ב XP 64 ביט אפשר לשים עד 128 גיגה של זיכרון פיזי ו 16 טרה בייט של זיכרון וירטואלי.

פורסם

רק שלוחות האם הביתיים במחיר שפוי תומכים ממילא רק עד 8G או מקסימום 16G. עזוב... אנחנו גולשים.

פורסם

מה כ"כ גרוע בויסטה 32? איטי בטירוף?

ואם כבר - יכולות להיות בעיות תאימות כלשהן עם מעבד של 64? למשל תכנות כלשהן שלא יעבדו? והזכרון באמת מנוצל הרבה פחות טוב?

פורסם

הבעיה היחידה עם ווינדוס ויסטה 32BIT היא שהיא לא נותנת שום יתרון על פני XP, אולי חוץ מDX10, שהוא גם ככה לא נותן הרבה.

ויסטה מורידה ביצועים ביחס לXP, וההבדל בינה לבין XP הוא הממשק, תכל'ס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים