פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אלוהים..לא עלה בדעתך לספר לנו אם אתה רוצה כזה לאינטל או ל-AMD ועל איזה כפול ליבה בדיוק מדובר?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר היי, באופן כללי לא נתקלתי בלוח אם כזה, רציתי לדעת אם שתי הטכנולוגיות הולכות ביחד... אם התשובה חיובית אז לא מאוד משנה לי Amd או אינטל (העיקר שאני אוכל לשדרג) אשמח לקבל תשובה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ddr1 ו-AGP הן טכנולוגיות ישנות, אני מאוד בספק אם תצליח למצוא לוח אם שיתמוך גם בשתי הטכנולוגיות האלה וגם במעבד חדש.לדעתי, נסה לצלצל לחנויות מחשבים כלשהן, תבקש מהם שיבררו אצל הספקים שלהם, אני חושב שזה הסיכוי הכי טוב שלך. אגב, קח בחשבון שאפילו אם תמצא דבר כזה, זה יהיה די יקר, לדעתי.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839Gigabyte K8NS-ULTRAתומך Athlon X2 עד 4800(מעבדים כאלו רצים בEBAY וכאן ביד שניה דווקא דיי הרבה)וכמובן AGP8X...השאלה היא מאיפה תשיג את הלוח הזה... - אני לא יודע.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה מסקרן אותי מאוד, אם אפשר לשאול - למה אתה צריך פלטפורמת כפולת ליבה שתתמוך בAGP ו DDR1 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.