פורסם 2003 ביוני 1722 שנים רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שליאחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורהרק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסךומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור....ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות...פנטיום 4 1700ג'י פורס 3 TI 200256 RDRAMדיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אני באמת לא יודע מה הבעיה זה מוזר??? אפילו לי יש כרטיס מנסך לא הכי וטב ומשחק רץ ללא בעיות יכול להיות שמשהוא בהתקנה לא בסדר תתקין שוב זה באמת מוזר תתקין לפי ההוראות אולי זה יעזור לך בהצלחה !!!!!!!!!!!!11
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(מחקתי והתקנתי לפי ההוראות 3 פעמים כבר :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים תנסה להתקין לסיפריה אחרת (לא ה DEFAULT של הSETUP) ואולי גם כדאי למחיצה אחרת (נניח D:\GAMES\GTA_VC) או משהו דומה
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש לי בעיה דומה, הGTA והGENRALS עולים ל5 דקות ונסגרים, אני לא רוצה לגנוב את הת'רד ולכן אם זה לא קשור נא ליידע אותי ואני יפתח ת'רד חדשנ.ב- המערכת היא מערכת חדשה (לא שלי) XP 2400 512 MB GA-7VAX WIN XP PROבלי SP1 DIRECTX 9.0A אם חסרים פרטים תשאלו
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר בבקשה תנסו לעזור לישמתי לב לעוד משו שנגיד אני נכנס להתחל -כל התוניות ומשם מסה להפעיל את אפשרות המחיקה של המשחק לא קורה כלום... כרגילאבל בלוח הבקרה בהוספה ומחיקה של תוכניות אפשר בקלות למחוק את המשחקוהכוונה שלי היא האם יש עוד דרך להפעיל את המשחק מדוס או איזה שהו תוכנה שתפעיל את המשחק אבל לא דרך הEXE???
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני הייתי מציע לך פשוט ללכת לחנות שממנה קנית את המשחק אם המחשב ולהגיד להם שיתקינו לך , אם גם להם לא יצליח אז תדרוש מהם עותק חדש וכנראה כך זה יעבוד ?!??!
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אם אתה לא רוצה להתקין בC, תתקין בD:\program files\ Rockstar Games\GTA VICE CITY, בקיצור, הDEFAULT רק תשנה את המחיצה.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר החליפו לי כבר לעותק חדשושאתה תכוון לרגיסטרי אתה מתכוון לשמירות במסמכים שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.