עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר להפעלה של הVICE CITY אני כבר מיואש...

Featured Replies

פורסם

רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי

אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה

רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך

ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור....

ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות...

פנטיום 4 1700

ג'י פורס 3 TI 200

256 RDRAM

דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

פורסם

אני באמת לא יודע מה הבעיה זה מוזר???

אפילו לי יש כרטיס מנסך לא הכי וטב ומשחק רץ ללא בעיות יכול להיות שמשהוא בהתקנה לא בסדר תתקין שוב זה באמת מוזר תתקין לפי ההוראות אולי זה יעזור לך בהצלחה

!!!!!!!!!!!!11 :hi:

פורסם
  • מחבר

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(מחקתי והתקנתי לפי ההוראות 3 פעמים כבר :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

תנסה להתקין לסיפריה אחרת (לא ה DEFAULT של הSETUP) ואולי גם כדאי למחיצה אחרת (נניח D:\GAMES\GTA_VC) או משהו דומה

פורסם

יש לי בעיה דומה, הGTA והGENRALS עולים ל5 דקות ונסגרים, אני לא רוצה לגנוב את הת'רד ולכן אם זה לא קשור נא ליידע אותי ואני יפתח ת'רד חדש

נ.ב- המערכת היא מערכת חדשה (לא שלי) XP 2400 512 MB GA-7VAX WIN XP PROבלי SP1 DIRECTX 9.0A אם חסרים פרטים תשאלו

פורסם
  • מחבר

אני אף פעם לא מתקין לתיקייה שכתובה כבר...

פורסם
  • מחבר

בבקשה תנסו לעזור לי

שמתי לב לעוד משו שנגיד אני נכנס להתחל -כל התוניות ומשם מסה להפעיל את אפשרות המחיקה של המשחק לא קורה כלום... כרגיל

אבל בלוח הבקרה בהוספה ומחיקה של תוכניות אפשר בקלות למחוק את המשחק

והכוונה שלי היא האם יש עוד דרך להפעיל את המשחק מדוס או איזה שהו תוכנה שתפעיל את המשחק אבל לא דרך הEXE

???

פורסם

אני הייתי מציע לך פשוט ללכת לחנות שממנה קנית את המשחק אם המחשב ולהגיד להם שיתקינו לך , אם גם להם לא יצליח אז תדרוש מהם עותק חדש וכנראה כך זה יעבוד ?!??!

פורסם

תמחוק את כל הערכים של ה Registry שקשורים למשחק Gta או Generals.

פורסם

אם אתה לא רוצה להתקין בC, תתקין ב

D:\program files\ Rockstar Games\GTA VICE CITY, בקיצור, הDEFAULT רק תשנה את המחיצה.

פורסם
  • מחבר

החליפו לי כבר לעותק חדש

ושאתה תכוון לרגיסטרי אתה מתכוון לשמירות במסמכים שלי?

פורסם

לא, זה מפתחות הרג'יסטרי...

תשתמש בREGCLEANER למחוק.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את התוכנה הזו תוכל אולי לתת לי הסבר?

פורסם

פורום תוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים