פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים ואללה נכון אני לא זוכר הרבה מהלילה הקודם , אני זוכר שהלכתי לישון ב6 בבוקר ...
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים ואללה נכון אני לא זוכר הרבה מהלילה הקודם , אני זוכר שהלכתי לישון ב6 בבוקר ...
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים ואת המוזיקה האיכותית ששמעת פבל..... :lol: מארז מרשים ביותר, יכלו לעגל טיפה אבל לא נורא. אחלה של דבר!
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים ואת המוזיקה האיכותית ששמעת פבל..... :lol: מארז מרשים ביותר, יכלו לעגל טיפה אבל לא נורא. אחלה של דבר! HEY MISTER DJ ! ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים נכון !איך אפשר לשכוח את הפרק זמן הזה בין 4 ל5 , או שזה היה בין 3 ל4 , משהו מטורףקמתי בבוקר הצהרימי , והתחלתי לחפש משום מה איזה שיר של CARGO או משהו כזה .
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים המארזים האלה מזכירים לי קצת את ארונות הקבורה של הניורון החדשים שיצאו בשנה האחרונה. בעיקר עם החלק העליון שמוטה אחרונה.
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אההההההההההההההה !!!אני לא רוצה לראות את השורש הזה יותר !!!ק.ב.ר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יש לי סיוטים מזה כבר !!!
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אתלון הפעם באמת הגזמת ! אני לא רוצה לראות שום הקשר בין השורש ק.ב.ר למארזים של אנרמקס ! ! ! ! ! ! !
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אוקי, אבל תענו לי על השאלה: האם ראיתם את ארונות הקבורה של הניורונים המודרניים?
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אוקי, אבל תענו לי על השאלה: האם ראיתם את ארונות הקבורה של הניורונים המודרניים? אני משתדל להדחיק את העובדה שהמחשב PC הראשון שהיה לי הוא ניורון. אפילו את פד העכבר מאז השמדתי בכל מקרה , אם יש לך תמונה של זה או איזשהו אתר שאפשר לראות אז תפרסם. יהיה משעשע להשוות
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אני מתכוון על ארון הקבורה כמו שיש בתמונה הזאתי(מצטער שזה קטן מדי פשוט זה מה יש באתר שלהם): והנה דוגמא טיפה שונה לארון קבורה, אבל גם הוא דומה: עריכה: שורה תחתונה; המארזים החדשים של אנרמקס דורשים בעיטה. ארון הקבורה הראשון של ניורון דורש שיהדפו אותו כמו כדור ברזל, בעיקר כשיש לו את הידית הזאתי למעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.