פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים שלוםאני מחפש עבודה בנרותאני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו')בכל מקרה,חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אלייאז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאןאני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס"אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'?אני גר בירושליםאם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידותודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים *הוקוס פוקוס* מחר שתתעורר בבוקר יהיו לך 20 הצעות עבודה. ועכשיו ברצינות, אתה "משאיר פרטים" ומצפה שיחזרו אליך? אם אתה רוצה עבודה, אתה תטחן למי שזה לא יהיה בשכל עד שיקבעו לך ראיון עבודה או יום התנסות (בתשלום כמובן, לפי החוק.)
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר *הוקוס פוקוס* מחר שתתעורר בבוקר יהיו לך 20 הצעות עבודה. ועכשיו ברצינות, אתה "משאיר פרטים" ומצפה שיחזרו אליך? אם אתה רוצה עבודה, אתה תטחן למי שזה לא יהיה בשכל עד שיקבעו לך ראיון עבודה או יום התנסות (בתשלום כמובן, לפי החוק.) שמע אם בקשתי כאן עזרה אז כנראה שאני לא כל כך בקי בתחום.. ככה שלא היה יותר מדי טעם לכתוב את מה שכתבת בתחילת ההודעה בוא נגיד שלא עבדתי יותר מדי בחיים שלי כי רק לפני מעט זמן סיימתי את הלימודים ואני שמח מאוד שהסברת לי שלהבא אני אצטרך להציק להם.. הנה למדת אותי משהו חדש (*הוקוס פוקוס* ממש)
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תנסה מפעלים מקומות עם הרבעה עובדיםשמה תוכל להשחיל את עצמך יותר מהירמאשר קיוסקים או חניות קטנותסופרים וכאלה גם טוב ...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תשמע קצת קשה לי להאמין שבי-ם חסר עבודה. מילא היית גר באיזה נהריה או משהו..תעבור כל כמה רחובות ראשים בעיר ותבדוק איפה צריך עבודה.. ממה שאני יודע אף פעם לא חסר מלצרים בעולם, יש המון אולמות ארועים\מסעדות בעיר שלך. אם אתה מנסה לכוון קצת יותר גבוהה אז גוגל -> "לוחות עבודה", "מחפש עבודה", "עבודה לחיילים", "עבודה לנוער".תפעיל חברים, חייב להיות מישהו שאתה מכיר שעובד איפשהו ויכול להכניס גם אותך (לא בהכרח פרוטקציות, אולי פשוט צריכים שם עובדים)..בהצלחה!
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ממה שאני יודע אף פעם לא חסר מלצרים בעולם, יש המון אולמות ארועים\מסעדות בעיר שלך. התכוונת לומר "תמיד חסר מלצרים בעולם".
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים היית בחברות כוח אדם? תמיד יש להם חרא עבודות, אבל בשביל לחסוך כמה שקלים זה יכול לעבוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אם חברים שלך עובדים איפשהו , הכי טוב שהם יסדרו לך באותו מקום גם עבודה. ככה זה בד"כ הולך הכי טוב.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר כן, אני מעוניין לעבוד כמלצרואני גר דיי קרוב לטלפיות, (הנסיעה מהבית שלי לשם באוטובוסים היא 2 קווים למרות שזה כולה רבע שעה נסיעה)בכל מקרה, לא תהיה לי בעיה להגיע לשם...
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים תנסה בקפה הילל שבקניון שבתוך בית החולים הדסה עין כרם, רוב הסיכויים שיתנו לך להיות שם קופאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.