עבור לתוכן

לפני צבא, מחפש עבודה ולא בדיוק מוצא

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש עבודה בנרות

אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו')

בכל מקרה,

חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי

אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן

אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס"

אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'?

אני גר בירושלים

אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו

תודה רבה

פורסם

*הוקוס פוקוס*

מחר שתתעורר בבוקר יהיו לך 20 הצעות עבודה.

ועכשיו ברצינות, אתה "משאיר פרטים" ומצפה שיחזרו אליך? :s07:

אם אתה רוצה עבודה, אתה תטחן למי שזה לא יהיה בשכל עד שיקבעו לך ראיון עבודה או יום התנסות (בתשלום כמובן, לפי החוק.)

פורסם
  • מחבר

*הוקוס פוקוס*

מחר שתתעורר בבוקר יהיו לך 20 הצעות עבודה.

ועכשיו ברצינות, אתה "משאיר פרטים" ומצפה שיחזרו אליך? :s07:

אם אתה רוצה עבודה, אתה תטחן למי שזה לא יהיה בשכל עד שיקבעו לך ראיון עבודה או יום התנסות (בתשלום כמובן, לפי החוק.)

שמע

אם בקשתי כאן עזרה אז כנראה שאני לא כל כך בקי בתחום.. ככה שלא היה יותר מדי טעם לכתוב את מה שכתבת בתחילת ההודעה

בוא נגיד שלא עבדתי יותר מדי בחיים שלי כי רק לפני מעט זמן סיימתי את הלימודים

ואני שמח מאוד שהסברת לי שלהבא אני אצטרך להציק להם.. הנה למדת אותי משהו חדש (*הוקוס פוקוס* ממש)

פורסם

תנסה מפעלים מקומות עם הרבעה עובדים

שמה תוכל להשחיל את עצמך יותר מהיר

מאשר קיוסקים או חניות קטנות

סופרים וכאלה גם טוב ...

פורסם

תשמע קצת קשה לי להאמין שבי-ם חסר עבודה. מילא היית גר באיזה נהריה או משהו..

תעבור כל כמה רחובות ראשים בעיר ותבדוק איפה צריך עבודה.. ממה שאני יודע אף פעם לא חסר מלצרים בעולם, יש המון אולמות ארועים\מסעדות בעיר שלך.

אם אתה מנסה לכוון קצת יותר גבוהה אז גוגל -> "לוחות עבודה", "מחפש עבודה", "עבודה לחיילים", "עבודה לנוער".

תפעיל חברים, חייב להיות מישהו שאתה מכיר שעובד איפשהו ויכול להכניס גם אותך (לא בהכרח פרוטקציות, אולי פשוט צריכים שם עובדים)..

בהצלחה!

פורסם

אל תגיד שאתה מתגייס. אף אחד לא רוצה עובד לחודשיים.

פורסם

ממה שאני יודע אף פעם לא חסר מלצרים בעולם, יש המון אולמות ארועים\מסעדות בעיר שלך.

התכוונת לומר "תמיד חסר מלצרים בעולם".

פורסם

היית בחברות כוח אדם? תמיד יש להם חרא עבודות, אבל בשביל לחסוך כמה שקלים זה יכול לעבוד.

פורסם

כוח אדם

אני אורז מיצים בפרימור :-X

פורסם

אם חברים שלך עובדים איפשהו , הכי טוב שהם יסדרו לך באותו מקום גם עבודה. ככה זה בד"כ הולך הכי טוב.

פורסם

אתה מעוניין לעבוד כמלצר, אתה גר לקרוב לאזור תעשיה בטלפיות?

פורסם
  • מחבר

כן, אני מעוניין לעבוד כמלצר

ואני גר דיי קרוב לטלפיות, (הנסיעה מהבית שלי לשם באוטובוסים היא 2 קווים למרות שזה כולה רבע שעה נסיעה)

בכל מקרה, לא תהיה לי בעיה להגיע לשם...

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מחפש עבודה לפני צבא, באיזור ראשון לציון...

פורסם

בייביסיטר.

פורסם

תנסה בקפה הילל שבקניון שבתוך בית החולים הדסה עין כרם, רוב הסיכויים שיתנו לך להיות שם קופאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים