עבור לתוכן

Gothic 3:Forsaken Gods

Featured Replies

פורסם

גוטיק 3 יחסית לאחרים בסדרה שגם ככה הייתה מלאים בבאגים-הוא היה הכי מלא בבאגים כי הם לא גמרו אותו, צריך להוריד פאצ'ים של הקהילה ואז זה עובד סבבה יחסית.

אם אתה לא מתבעס מגרפיקה ישנה שנת 2002 כזה, עדיף לך להתחיל מהראשון - הוא הכי טוב...השלישי באמת יותר לHARDCORE והוא לא כזה משחק מדהים יחסית לאחרים...תשמע לא תתחבר, אין מה לעשות, יותר מכמה דקות משחק והתייאשת, תרד מזה...אם יש משחק שמושך אותי אפילו שהוא קשה אני נשאר איתו כמה ימים.

אפילו FALLOUT3 שאני יודע שאני אסבול ממנו אני אנסה לתת לו צ'אנס(והאמת שזה בעיקר בגלל שאין הרבה דברים מעניינים בכלל)

--------

להגיד לך את האמת-ממש סבלתי ששיחקתי בהתחלה את גוטיק 3. לא ידעתי מה עושים בעלילה ונדפקתי בגלל זה לא יכלתי לגמור את המשחק, אחרי שהכרתי את הבאגים ונזהרתי מהם-מאוד נהנתי.

לא הפסד כזה גדול אם לא תתחבר לזה-הפסד גדול אם לא שיחקת את הראשון יותר, לדעתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 54
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל לכולכם על הזמן,גות'יק 3,אחרי הפאצ'ים של הקהילה שמתקנים את רוב הבעיות,הוא משחק פשוט מדהים שאין שני לו,משחק ששואב אותך פנימה לעולם הקסום והמדהים שלו...

מי שלא ניסה-לא יודע מה הוא מפסיד...

פורסם

מספר שאלות למי ששיחק בגותיק 3 לאחר כל הפאטצים:

1. האם המשחק פתוח (אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה) ?

2. האם העלילה מחייבת ?

3. do monsters respawn ?

4. מהי מערכת הSKILLS ? איך אתה בוחר מה להיות, ומהן האפשרויות ?

פורסם

מספר שאלות למי ששיחק בגותיק 3 לאחר כל הפאטצים:

1. האם המשחק פתוח (אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה) ?

2. האם העלילה מחייבת ?

3. do monsters respawn ?

4. מהי מערכת הSKILLS ? איך אתה בוחר מה להיות, ומהן האפשרויות ?

המשחק הזה הוא משחק חובה, שעות על גבי שעות של משחק.

ולתשובות:

1)הוא פתוח, ואתה יכול להשפיע על כל מה שקורה בעולם.

2)העלילה לא מחייבת, אבל בשביל מה לשחק בעצם? :nixweiss:

3)מפלצות שהרגת לא חוזרות יותר

4)מקבלים נקודות ובוחרים איך לנצל אותן. מערכת ה-skill די פשוטה יחסית ל-oblivion, לדעתי.

רק טיפ קטן: לא כדאי לחסל ערים שלמות כי זה יפגע לך בכמה quest ראשיים וחבל. זו טעות שעשיתי והצטערתי עליה בהמשך.

פורסם

במשחקים הקודמים היה RESPAWN במקומות מסויימים אחרי סיום ACT ותחילת חדש, זה לא כך גם בשלישי ?

פורסם

לא - מה שהרגת לא חוזר יותר, וטוב שכך, יש שלהוסיף.

החיות היחידות שראיתי שחוזרות היו הבאפאלו שבשדות, בטח כדי שיהיה בשר לכולם...

לא שיחקת במשחק דניס?

פורסם

נתתי לו להתבשל קצת, עכשיו כשתצא ההרחבה אני בטוח אשחק בו.

פורסם

אני זוכר שגוטיק 3 היה המשחק הראשון שהכרטיס הישן שלי לא הריץ בזמנו בכלל, לא משנה כמה הורדתי הגדרות.

לאיזה משחקים אפשר להשוות אותו כדי לקבל מושג אם שווה לקנות או לא?

פורסם

אל תשווה-תקנה!!

משחק פשוט מדהים..והדבר המדהים ביותר בו הוא העובדה שיש בו עדיין כל כך הרבה קטעים קטנים ומעצבנים שהורסים את החוויה ממנו(כמו אותו עניין של קווסטים שאתה מאבד בגלל החלטה "שגויה" ולא יכול להחזיר את המצב לקדמותו,וכולי),שזה פשוט מפחיד לחשוב עד כמה טוב אפילו יותר המשחק יכל היה להיות עם עוד כמה פאצ'ים/תשומת לב מהמפתחים...

לגבי ההרחבה..התאריך יציאה שלה הוא עוד פחות משבועיים,אבל יש לי הרגשה שהיא ממש לא הולכת לצאת בתאריך המיועד ושהיא הולכת להישכח..

בכל מקרה,אני לא ממש מתלהב מההרחבה כי היא STAND ALONE,מה שאומר שרוב הסיכויים(שלא לאמר בטוח) שלא נמשיך עם הסטאטס מהמשחק המקורי אלא נצטרך להתחיל מחדש...מה גם שהמפתחים בכלל לא ידועים..ככה שקצת קשה לי לפתח ציפיות..אבל בכל זאת ולמרות הכל אני נורא מצפה ומקווה שהיא תצא בזמן..

פורסם

גם בהרחבה של GOTHIC 2 (שנקראת NIGHT OF THE RAVEN) היה צריך להתחיל את המשחק מההתחלה.

והיא גם שינתה את המשחק באופן קיצוני, למפלצות היה כפול חיים, הנשקים הורידו כפול והדרישות שלהם עלו משמעותית (אבל לא כפול) וגם המחירים בחנויות די עלו, זה אמור היה להיות ככה או שזה באג ?

פורסם

למזלי שיחקתי בגות'יק 2 יש עם חבילת ההרחבה..בכל מקרה מה שאמרת(נשקים מורידים כפול,מפלצות עם חיים כפולים) אומר שבתכלס שומדבר לא השתנה..בכלל,גות'יק 2 היה משחק מוות מבחינת הקושי שלו גם בגלל מערכת הקרב הנכה במקצת(מה שהפך לסימן ההיכר של הסדרה..),וגם בגלל שהיית צריך לתכנן בצורה מדוייקת ביותר כל דבר במשחק(מתי להרוג מה,מתי לשתות שיקוי מעלה כזה וכולי)כדי שבכלל יהיה לך סיכוי כלשהו להתקדם במשחק ולא להיתקע באיזה שלב,בלי שום יכולת ריאלית להמשיך(כמו שקרה לי)..

גות'יק 3 אמנם גם לא קל,במיוחד בהתחלה,אבל לפחות עם ההתקדמות העניינים נהיים יותר קלים ונחמדים ובסך הכל אתה יכול להשקיע נקודות בכל ה"מקצועות" והסטאטים ולטעום מכל דבר בכיף ומבלי להשתגע מקושי ותסכול..

פורסם

זה שנשקים הורידו כפול ולמפלצות היה כפול חיים די איזן את עצמו, אבל עדיין הדרישות של הנשקים עלו מאד ולמרות שעליתי מהר יותר בדרגות (בגלל שהיו למפלצות כפול חיים) היה קשה לשפר את היכולות כי היתה הגבלה למאמני הסקילים בהתחלה ולכן זה די הגביל מבחינת הנשקים.

פורסם

אני אסביר לך בקיצור.

גות'יק 2 היה טוב. מאוד טוב.

גות'יק 3? טוב אפילו יותר(!!).

פורסם

אני אסביר לך בקיצור.

גות'יק 2 היה טוב. מאוד טוב.

גות'יק 3? טוב אפילו יותר(!!).

לא שיחקתי ב-2, ונראה לי גם שלא אשחק בגלל שהגראפיקה, מה לעשות, כואבת לי בעיניים.

אבל 3- מומלץ בטירוף.

פורסם

דווקא 2 מצוין והגרפיקה לא נוראית בכלל, אנחנו לא מדברים על FALLOUT 1,2 פה אלא על משחק שיצא ב - 2003 ולשנה ההיא נראה לא רע בכלל (מלבד MORROWIND ואולי גם DUNGEON SIEGE הוא היה ה - RPG ההכי יפה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים