פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם.יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVIבחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא.מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ?אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים דבר ראשון אני משתתף בצערך על קנייה מאייבורי, דבר שני אתה אמור לקבל מתאם DVI לVGA כזה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר תודה.הם דווקא היו בסדר איתי, כנראה שחוץ מהמתאם קיבלתי הכל כי החוברות וזה במקום.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אחי כנראה פתחו לך את הקופסאה וזה שהיו נחמדים זה לא אומר שזה לא משהו שהוחזר על ידי מישהובכל מקרה אני עם הכרטיס שלי קיבלתי
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר אחי כנראה פתחו לך את הקופסאה וזה שהיו נחמדים זה לא אומר שזה לא משהו שהוחזר על ידי מישהובכל מקרה אני עם הכרטיס שלי קיבלתייכול להיות שזה מוצר שהוחזר בגלל שעל יציאת DVI אחת לא היה מכסה פלסטיק כחול כזה.בכל מקרה מה שחשוב לי זה שהמוצר עובד כראוי ואין בו שום תקלה אפילו ההכי קטנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.