פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מקווה שהבנתם...יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP.משהו מוזר ומשונה מאוד חחחחאשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים.חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה.תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים כשאתה לוחץ על כפתור ה-PLAY נפתחים כמה ממסרים שמגשרים את ה-INPUT ישירת למגבר.תעבור על המעגל ותראה אילו ממסרים נפתחים כתגובה על לחיצה על ה-PLAY ותגשר עליהם.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר יש יציאה אופטית וקואקסלית.איך, בערך, ניתן למצוא את הממסרים? לא כ''כ הבנתי.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים בשביל זה אתה צריך לעבור על המעגל בעין וליצור סכמה שלו "ברזולוציה נמוכה", אח"כ אתה צריך לחשוב איזה חלקים מהמעגל צריכים לדבר אחד עם השני ע"מ שייווצר הקשר בין המגבר לכניסה, אחרי זה תבדוק על התפר בין חלקי המעגל לגבי הממסרים.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אוקיי הבנתי, ופשוט לאחר שאני אמצא את הממסרים, צריך לגשר בין המגבר לכניסה?זאת אומרת להלחים כבל בין הממסרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.