עבור לתוכן

האם ה - ASUS P5B DELUXE יגביל את ה - E5200 ב - OC ?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאחרי עידכון ביוס הוא תומך במעבדי WOLFDALE ואני שוקל לשדרג את ה - E6300 שלי ל - E5200.

מה גם שלא צריך זכרונות מהירים בשביל להמהיר אותו, נשאלת השאלה האם הלוח שהיה בזמנו האוברקלוקר הכי טוב לא יגביל את המעבד.

פורסם

לא רק שהוא לא יגביל הוא יתפקד מצויין..

כמובן שלא כמו לוח 965P שנועד לזה אבל ראיתי ברשת כבר את הלוח בשילוב עם E8400 הוא הצליח להביא אותו ל453FSB.. ככה שלפי דעתי מבחינת אוברקלוק הוא ממש לא יגביל אותך ויעבוד מצויין(כמובן שמבחינת ביצועים הוא יתפקד זהה לP35/P45 או מה שלא יהיה)

פורסם
  • מחבר

ה - E5200 גם קר משמעותית מה - E6300, נכון ?

מעניין אם אפשר יהיה להגיע ל - 4GHZ יציב..

פורסם

עקרונית הוא אמור להיות קר, בפועל זה לא ככה...

ההבדל קטן ואני יכול להגיע מניסיון שלפעמים הם גם יותר חמים ודורשים יותר מתח...

בוא נגיד את זה ככה.. לגבי 3.6GHZ אין לך מה לדאוג.. יותר מזה זה כבר תלוי במעבד עצמו..

פורסם

בתור בעלים של מעבד כזה אני יכול לומר לך שיהיה קשה מאד להגיע ל-4GHZ יציב, הוא דורש המון מתח המקס' שהצלחתי להגיע עליו זה 4.1 וזה על מתח 1.6.

ביום יום אני על 3.8 במתח של 1.45

ושוב זה תלוי על איזה מעבד תיפול...ממה שידוע לי הסדרה הראשונה של המעבד הזה הייתה טובה יותר ל-OC.

אם תצליח לשים את ידך על אחד כזה, אז 4GHZ לא בשמיים.

פורסם

קח בחשבון שיש ללוח VDROP קטלני :-\

פורסם
  • מחבר

יודע מניסיון :'(

פורסם

הוא דורש המון מתח המקס' שהצלחתי להגיע עליו זה 4.1 וזה על מתח 1.6.

גם התעללות במעבדים זה פשע ;)

1.45 ביום יום ? זה גם הרבה, לא יודע אם בריא ל 45NM. למעשה מהתיאור הזה המעבד נשמע בעייתי ולא להיט היסטרי. למרות שאם מדברים על 3.6 בוודאות אז זה לא כזה נורא, זה עדיין המון ביצועים אבל עדיין, היתי בטוח שזה ה3600+ BRISBANE הבא :)

ד"א - סתם מתוך עניין שחשבתי עליו כרגע, קנית TRAY או BOX ? מעניין אם יש הבדלים בינהם (פעם לפעמים זה היה ככה).

ד"א סטינגר, עם כל הכבוד ל 453 FSB, המעבד הזה הוא בדיוק הפיתרון למי שFSB בעייתי אצלו. אם הלוח שלך מגיע ל 333 אתה כבר מסודר.

פורסם

על זה דיברתי...

הP5B עם ה45NM דיי בעייתי מבחינת אוברקלוק לבאסים גבוהים(למרות שעם הE6300 אז הוא היה מגיע לאיזור ה600 וגם עובר)

אבל הוא עדיין אחלה לוח וגם עם הVDROP אני מאמין שהוא יצליח להגיע לתוצאות מעולות...

דרך אגב 1.45V בשביל המעבדים האלו ביום יום זה לא כזה נורא כל עוד אתה שומר עליהם קרים...

עקרונית ההמלצה של אינטל ליום יום מקסימאלי זה 1.4V...

עקרונית אני מאמין שאין E5200 שלא יעשה 3.6GHZ ב1.4V... ואם יש אז מעטים מאוד..

ברגיל אני מאמין שלא תהיה לרוב המעבדים האלו בעיה להתייצב על 4GHZ ב1.45V...

אבל כמו שכבר אמרנו, בOC אין שום דבר קבוע, יש מעבדים טובים ויש כאלו שלא.

פורסם
  • מחבר

אז בגדול עדיף לעבור ל - E5200 במקום להחליף זכרונות (שעלו לי משמעותית יותר מהמעבד :pissed:) למהירים יותר לצורך OC גבוה יותר למעבד ולהישאר עם ה - E6300, נכון ?

פורסם

הזיכרונות שיש לך אמורים להיות D9... ככה שאני דיי בטוח שהם לא אלו שמגבילים אותך אלה הלוח...

עקרונית כן, עדיף לך מעבד בלי שום צל של ספק...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את זה והזכרונות מגבילים (החליפו להם את הצ'יפים ל - D9 נחותים יותר לפני שקניתי וקראתי ביקורות על הזכרונות עם הצ'יפים הטובים שעשו 1100MHZ ולכן החלטתי לקנות אותם), לא עושים מעל 960MHZ ביחס של 1:1.

פורסם

מוזר... אפילו שלי עושים 1100 :o

פורסם

עם כל הכבוד, בשביל מה לשדרג מ 6300 ב 3.4~ ל 5200? מה זה כבר יתן לך, אפילו אם תגיע ל 4 גיגה?

הייתי מבין אם היית משדרג ל Q6600 ושם אותו על ~3.6 לקבל יכולות של מרובע ליבה עם הסופרטלנט 800 אם אתה רוצה עוד כוח עיבוד. הייתי מבין אם היית משדרג את כרטיס המסך המיושן. אבל השדרוג שלך DOES NOT MAKE SENSE לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים