עבור לתוכן

האם לוחות ה-BX עדיין אטרקטיביים

Featured Replies

פורסם

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, AGP*4. האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

פורסם

ATA33 יגביל אותך לאיזור ה-8 מגה בייט לשנייה וזה נורא, איזה הארדיסק יש לך ?

::)

פורסם
  • מחבר

יש לי IBM 7200 בן שנתיים (שכחתי את שם הדגם) ו Voodoo3-3000 - היה טוב לזמנו, אך אתה אני רוצה להוסיף את הMaxtor 740 ולהמתין קצת ל Gforce 4.

ההתלבטות היא האם להספיק עכשיו ולהתקין P3-1000 לפני שהוא נעלם (בימים אלו) ב-Asus cusl2. או להמתין לרכוש את ה - PowerLeap אם Celeron 1400 (שיצא בקרוב) ב Abit bx6-2.

הנושא די בוער מכיוון שהפנטיום ממש נעלם בימים אלו!

תודה!

פורסם

תיקח את הפנטיום 3 1000, עדיף. תראה, ההבדל בין ATA66 ל100 הוא לא כזה גדול, אבל ההבדל בין UDMA33 לבין ATA66 הוא כן גדול מבחינת אחוזים... האמת, אם אתה רוצה תמיכה בATA100 בלוח BX שלך, אתה יכול לקנות בקר IDE PCI שתומך בATA100, עולה בערך 220 ש"ח.

פורסם

ATA33 יגביל אותך לאיזור ה-8 מגה בייט לשנייה וזה נורא, איזה הארדיסק יש לך ?

::)

מה שאתה אמר כאן, רק מוכיח למה אנשים שחושבים שהם מבינים, וצברו את הידע שלהם בשנתיים-שלוש האחרונות, יכול לטעות.

תקן ATA 33 עם כונן ATA 33 עם ניגשות גבוה יכול להגיע לקצב העברה של 33. אם לא הבנת עד היום הUDMA 33 היה התקן המהפכני שבאמת האיץ את הביצועים של הכוננים הקשיחים, כל מה שבא אחריו היה די בולשיט שלא שיפר בהרבה את הביצועים. התקן הזה הוצג לראשונה בלוחות 430TX של אינטל, שתמכו בSDRAM PC 66 וUDMA 33 ובUSB תקני כמו שיש בלוחות המודרניים של היום. הלוח היה מיועד לפנטיום 1 233 ומעלה(שהיית לו ליבה מיוחדת ושונה לגמרי מאלה של ה200MMX ומטה), כי אינטל חשבה לייצר מעבדי פנטיום 1 מהסוג הזה, אבל ירדה מהעניין, ולכן לא הרבה זוכרים את הלוח הזה.

לדעתי, עדיף לך להשאר עם האסוס Cusl2C, כי מדובר בלוח מודרני יותר, שתומך בהתקנים מודרניים יותר, וההבדל בין פנטיום 3 1000 לסלרון החדש הוא מזערי ביותר, מה גם שתוכל לעשות קצת אוברקלוק לפנטיום 1000 שלך למשהו בסביבות ה1100, או שעדיף לך לקנות פנטיום 800(8 כפול 100), ולשים אותו על מהירות אפיק של 133 וזה בתנאי ואתה הולך להתבסס על אוברקלוקניג כשאתה קונה מעבד, ומה שאני אמר לך זה דבר מאוד מקובל.

פורסם
  • מחבר

ומה עם AGP*2 לאומת AGP*4 עדיין לא ראיתי בנצ'מרק בעניין זה.

פורסם

ברשותי Abit bx6-2 ו Asus cusl2 - 815e. אני יכול עדיין לשדרג את ה Asus לP3-1000 או להשתמש במתאם של PowerLeap כדי להתקין על ה - Abit את הסלרון החדש. לפי השוואות באתרים שונים ה Celeron 1200 חזק מהפנטיום. הבעיה היא שה Abit תומך ב UDMA 33 וב AGP*2 כשהאסוס תומך ב UDMA*66, . האם משהו יודע את ההשפעה על כרטיסי מסך חדשים ודיסקים קשיחים חדשים?

אם תוכל להשיג בארץ מתאם לטואלטין -תגיד לי איפו!

ההבדל בין AGP*2 לAGP*2 הוא זניח, בהנחה שכרטיס מסך שלך הוא של AGP*4 או יותר(נכון להיום, לא יודע מה יהיה עם Gforce 5). אטלון כתב מהו ההבדל בין UDMA 66 ל UDMA33 , הבעייה יחידה היא שע"פ השוואות של אנשים שונים Celeron 1200 לא כל כך מהיר יותר מ פ3-1000 שעובד ב FSB133 MHZ .

חוץ מזה לקנות לוח אם + מעבד באיזור Duron 1100 יצה יותר משתלם(אפילו שמחירים של שניהם עלו ביחד עם הדולר, והמחיר של פנטיום3 ירד)

פורסם
אם תוכל להשיג בארץ מתאם לטואלטין -תגיד לי איפו!

ההבדל בין AGP*2 לAGP*2 הוא זניח, בהנחה שכרטיס מסך שלך הוא של AGP*4 או יותר(נכון להיום, לא יודע מה יהיה עם Gforce 5). אטלון כתב מהו ההבדל בין UDMA 66 ל UDMA33 , הבעייה יחידה היא שע"פ השוואות של אנשים שונים Celeron 1200 לא כל כך מהיר יותר מ פ3-1000 שעובד ב FSB133 MHZ .

חוץ מזה לקנות לוח אם + מעבד באיזור Duron 1100 יצה יותר משתלם(אפילו שמחירים של שניהם עלו ביחד עם הדולר, והמחיר של פנטיום3 ירד)

אני חושב שAGP *4 עומד להיות מאוד לא זניח ברגע שמשחקים עתירי פוליגונים כדוגמאת Unreal2 יתחילו לצאת...

בהנחה שהמחשב נבנה עם מחשבה לעתיד ( מתכנן לקנות GF4...) לוח BX יגביל בצורה משמעותית את הPolygon throughput

של הכרטיס...

פורסם

זה תלוי גם בתקציב שלך אם יש לך מספיק תעבור לדור הבא (p4) ותבטח אותך שיהיה לך מחשב יחסית חזק ומותאם לדור הבא של החומרה.

פורסם
  • מחבר

בקשר למתאם לטולאטין יש בפלונטר - חפשו powerleap, אני חושב של פנדה יש גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים