פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרוןהעניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים בעיקרון זה לא מסובך. פשוט מכניסים את הזיכרון לסלוט שלו וזהו.אבל, את לא יכולה להיות בטוחה שהזיכרון מתאים ללוח אם שלך. מה הדגם של הלוח אם שלך?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים תריצי CPU-Z ותבדקי איזה לוח אם יש לך ואיזה זכרונות וגם איזה ציפסט, יכול להיות שיהיה בעיה בחיבור של 4 סטיקים של 1 גיגה על הלוח, אבל במקרה וזה בעיה אז פשוט מחזירים את הישנים (או שמים רק 2).
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים לא מסובך כלל וכלל כמו שנאמר תני את דגםן הלוח שלך והמידה ומתאים ננחה אותך בכייף
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר מה זה CPU-Z ואיך מריצים?? זה הלוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מעבד פנטיום 4 dual core INTEL PENTIUM D CPU 2.66GHz תודה מראש..
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים הוא תומך בהם....ההרכבה מאוד פשוטהיש חריץ בחיבורי הזיכרון ויש בליטה בסלוטים שעל הלוחאת פשוט שמה לב שהחריץ מול הבליטה ומכניסה אותםלפני זה רק תרימי את שני הפלסטיקים מעל ומיתחת כול סלוט..אחרי שאת דוחפת אותם שמה הקליפסים כביכול אמורים להיסגר על הזיכרוןבמידה ולא נסגרו תחחפי את הזיכרון עוד ובו בזמן סגרי את הקליפסים ..בעת ההפעלה תראי אם את שומעת צפצוף יחיד שמעיד על תקינות..לאחר מכן קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים ותראי אם הם מופיעים שמהאת כול זה כמובן לעשות שהמחשב מכובה ומנותק מהחשמל .!בהצלחה...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר או קיי נשמע לא מסובך כמה כרטיסים אני יכולה להרכיב? יש לי 4 כרטיסים חדשים של 1 ג'יגה, סה"כ 4 ג'יגה (במחשב מותקנים כרגע 2 כרטיסים של 512 כל אחד) והאם יש הגבלה או מקסימום ללוח אם? שוב תודה!!
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר 2 ג'יגה בלבד ?! חבל או קיי.. לעבודה.. [br]פורסם בתאריך: 13.10.2008 בשעה 19:00:45 יש! החלפתי!! תודה חבר'ה עזרתם לי מאוד רק חבל שהלוח אם שלי מוגבל ל 2GB בלבד , כי עכשיו יש לי 3GB מיותרים ללא שימוש :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.