פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים איך אתם מוצאים את זה לעזאזל?! או שאתם עוברים על כל מוצר ומחפשים, או שהם אומרים לכם
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אני מתבייש להודות בזה אבל אתמול הייתי חולה ולא יצאתי מהבית של אמא והמחשב כאן הוא לא משהוא (סלרי 300)אז מתוך שעמום עברתי על המוצרים אחד אחד וסיימתי עם הזכרונות כברכמה שאני ראיתי יש כאלה רק במוצרים של קירור ומודינג אז לא המשכתי
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא חדש שהחבר'ה שם שרוטים לגמרי !!!!שרוטים שרוטים אבל אחלה!!!!!!!!! (ויצירתיים עם המשפטים שלהם )
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים איך אתם מוצאים את זה לעזאזל?! או שאתם עוברים על כל מוצר ומחפשים, או שהם אומרים לכם אורן ארז ותומר מגלים לי הראו לי כמה וכמה
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים נסיתי להזמין אתמול את המארז כלב.. ;D זיגזג ------------------------------------------------------ מספר הזמנה: 1814 פרוט ההזמנה: לחץ כאן הוזמן בתאריך: חמישי 02 אוקטובר, 2003 מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x DontBiteIt ATX CASE 0.00 ש"ח ------------------------------------------------------ עלות הפריטים ללא מע"מ: 0.00 ש"ח מע"מ: 0.00 ש"ח ללא משלוח (ללא משלוח, אגיע לקחת): 0.00 ש"ח סה"כ ההזמנה: 0.00 ש"ח כתובת למשלוח ------------------------------------------------------ רן מילשייק Right next to this Black house Down Under the surface, 6665 Israel אבל הם ביטלו אותה כבר היום! חוצפה! חשבתי זו ממש מציאה ב-0.00 ש"ח.. מצב הזמנתך עודכן למצב הבא. מצב ההזמנה: בוטל ע"י הלקוח, ימחק תוך 48 שעות
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים נסיתי להזמין אתמול את המארז כלב.. ;Dאבל הם ביטלו אותה כבר היום! חוצפה! חשבתי זו ממש מציאה ב-0.00 ש"ח.. אם תיתן לי את המספר כרטיס אשראי אני אנסה לברר מה קרה....
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים למה שאני אצטרך לשלם על מוצר שעולה 0.00 ש"ח?! עלבון לכבודי!!! What u think i'm stupid or somethin?!
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים למה שאני אצטרך לשלם על מוצר שעולה 0.00 ש"ח?! עלבון לכבודי!!! What u think i'm stupid or somethin?! דמי משלוח>ייצור של המארז.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים we're gonna get some mouse covers ....really cool ones , they goes woooooooo , like the delta fans .SooN ......O_o
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים we're gonna get some mouse covers ....really cool ones , they goes woooooooo , like the delta fans .SooN ......O_oProzak>Pavel.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.