עבור לתוכן

האם ההבדל ברזולציה בין שתי הטלויזיות שווה את ההשקעה?

Featured Replies

פורסם

שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו:

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093

השני:

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609

כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ

שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר?

לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל?

תודה

פורסם

אני לא אתייחס לשתי הטלויזיות שציינת אבל אני כן רוצה להתייחס להבדלים בין 720 ל- 1080.

אני צפיתי בוידיאו 1080 על טיוי שהרזולוציה שלה 1080 וזה חוויה פשוט מדהימה - הפרוט פשוט מעולה: אם נגיד מראים פנים של בנאדם אז ממש רואים כל קמט וכל זיף על הפנים שלו.

צפיתי גם בתוכן 720 על טלויזיה שהרזלוציה שלה 720 - ברור שהאיכות הרבה יותר טובה משידורים רגילים אבל זה רחוק מ- 1080.

בימינו טלויזיות ברזולוציה 1080 מעט יקרות אבל זה שווה את ההשקעה במיוחד אם יש לך הרבה סרטים ברזולוציה 1080.

פורסם

לראות שידורים חיים של ספורט ב-1080 זה יותר טוב מלהיות במגרש.

פורסם

42" ממרחק של מעל 3 מטר לא תראה כמעט שום הבדל (מניסיון). מה גם שאם אתה לא מתכוון לראות תוכן 1080P אין טעם.

לי יש מקרן 720P שמקרין 74" ואני יושב כ-3 מטר מהמסך. ראיתי מקרן 1080P ממרחק דומה ובגודל דומה, ואני חייב לציין שגם פה ההבדל לא היה של שמיים וארץ. עומק הצבע, טבעיות הצבעים, הקונטרסט, הם הרבה הרבה יותר חשובים מהתוספת פיקסלים הזו. הקפיצה מ-480 או 576 ל-720P היא דרסטית הרבה יותר מאשר מ-720 ל-1080.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות יש לי עוד שאלה:

יש לי כרטיס מסך hd4850 עם מתאם מקורי dvi hdmi (של ati)

כרגע מחובר לכרטיס מסך מחשב 22 אינצ האם יש אפשרות לחבר את הטלויזיה ביציאת ה dvi השניה ולהשתמש במחשב כ - htpc רזולוציה של מסך 22 הוא 1680 1050 איך אני יכול להגדיר רזולציה של הטלויזיה שהיא שונה דרך היציאה השונה? האם יש אפשרות כזאות בכלל?

אם למשל אני ישחק במשחק על מסך מחשב (והטלויזיה תהיה מכובה אך עדיין מחוברת) אני יראיה ירדה בביצועים?

או שעדיף לקנות מחשב נוסף ל htpc

תודה

פורסם

אין בעיה לחבר כמסך שני.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים