עבור לתוכן

KOM תענה לי על משהו בבקשה

Featured Replies

פורסם

טובה שאלה דה פשוטה

לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד

החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום

אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9

?

פורסם

בנצ'מרקים לא נעשו למעבד הזה עדיין, לא מצאתי כאלה...

ולא אמרתי שהוא יותר חזק מהפנטיום 4 הזה באף מקום למרות שאני בהחלט מאמין בכך...

פורסם

זה מעבד כמו AMD XP. משתווה לפנטיום 4 במהירות גבוה ממנו בערך ב400-500 מגה הרצים.

אתה יודע שבעיקרון המעבד הזה (1.4) היה אמור לצאת הרבה יותר מוקדם, אבל מכיוון שבאותה תקופה לאינטל היה רק את Pentium 4 1.8GHz והטואלטין פשוט עקף אותו בכל דבר, הם דחו את זה וחיכו לפנטיום 4 2.2 כדי שאף אחד לא יוכל להגיד שהפנטיום 3 יותר טוב מ4.

מי שקונה מחשב חדש או משדרג, אני לא רואה שום סיבה לקנות את המעבד הזה. עדיף כבר לקנות פנטיום 4 1.9GHz שמשתווה לו בביצועים וגם עולה פחות (מעבדי הטואלטין מאוד יקרים, כי אינטל לא ממש רוצה להחדיר אותם לשוק.) אז תקבל גם מעבד באותה מהירות.

כל זה בהנחה שאתה מתעקש לקחת מעבד של אינטל

פורסם

אתם מתחילים לעצבן אותי....

שני המעבדים אחלה! תבחר את מה שיותר זול לך.....

פורסם

אני רוצה לידע את כל האנשים ששוקלים ללכת על המסלול של הtualatin, כי הלוח הנפוץ עבורו, הTusl2-C הוא לוח די כאוב.

כמעט ואי-אפשר לעשות איתו אוברקלוקינג;הוא שולח את הVCORE למעבד רק אחרי המסך השני של הPOST - דבר המונע מהלוח להדלק עם מעבד שעשו לו אוברקלוק במהירויות גבוהות.

לסטפינגים מסויימםי של הצ'יפסט הזה(בעיקר אלה החדשים שתומכים בטואלטין) יש מכאובים שונים, שאינטל בעצמה מודה שיש לצ'יפסט והיא כותבת את זה באותיות קטנות מאוד באתר שלה. לא מזמן פירסמתי אפילו את הציטוט הזה ונתתי לינק למקום באתר של אינטל שמודיע על כך.

פורסם

לא עדיף ללכת על בטוח ? או אתלון XP עם אחד מהלוחות המעולים שחלקם זמינים בארץ (למשל EPOX או ASUS מבוססי NFORCE) או פנטיום 4 , רצוי NORTHWOOD אם יש מספיק כסף בכיס ;D

פורסם

"שני המעבדים אחלה! תבחר את מה שיותר זול לך....."

פנטיום 4 יותר זול.....

בקשר לנורת'ווד אל תגידו לאנשים "לכו על נורת'ווד אם יש לכם כסף" כי זה לא נכון. אם הם רוצים נורת'ווד 2GHz שילכו על Athlon XP 2000+ (נמכר בארץ כבר כמה שבועות) כי הוא יותר זול ועבר את נורת'ווד 2GHz בכל מבחן אפשרי. כרגע לAMD אין מה להציע נגד נורת'ווד 2.2GHz מהסיבה שAthlon 2000+ אמור להתחרות בנורת'ווד 2GHz. תצפו מAMD לתגובה עוד כמה חודשים (כשאינטל בדיוק תוציא את פנטיום 4 נורת'ווד 2.4GHz וככה AMD תלך סחור וסחור כדי להשתוות לאינטל רק שהיא בחיים לא תצליח עד שהיא תוציא את האמר, וגם אז רק אם היא תוציא אותו במהירות שעון נורמלית שתוכל להתמודד מול הפנטיום 4 הכי חדש של אינטל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים