פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים שלום לכולם .פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס !עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! .אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע ..הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות .אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה נעימה וההורדה מצויינת !! צריך קצת מידע ממי שיש לו ניסיון בנושא ויודע מה אפשר לעשות בנידון אודה לו מאוד .תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים בשביל לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי של הלפטופ תנסה להתחבר לראוטר של חבר.תעדכן פה.
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר אני כרגע לא נמצא בארץ ואין לי בדיוק איפה לבדוק את הכרטיס הרשת . אני אומר שהניתוקים גם קורים בנוקיה N95 שלי שאני גולש גם שם , כל רגע מתנתק .קודם לכן לא היו שום בעיות בראוטר רק אתמול התחילו תופעות מוזרות של ניתוקים , אני לא חושב שזה בעיה של המחשב אם גם המחשב וגם הפלאפון שלי חווים ניתוקים . תודה .
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים אם הראוטר עדיין באחריות תיגש לחנות שממנה קנית ויחליפו לך אותו בלי בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.