עבור לתוכן

המלצה למסך 24" FULL HD עד 2000-2500

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD.

אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין.

לסרטים ולשימוש במחשב.

תודה רבה, גיל

פורסם

אל מסכי 24" ממיר SDTV לא כדאי לחבר. התמונה לא ממש טובה וצריך לשבת יותר רחוק בכדי לראות באופן פחות בולט את הפגמים, שפשוט לא רואים אותם בטלוויזיות CRT. תוכן של ממיר HDTV רואים באיכות תמונה טובה יותר ב-24" ומומלץ להעדיפו על פני ממיר SDTV.

ה-Samsung T240 נכנס בתקציב, אבל אם אתה יכול להרשות לעצמך תוספת כספית עבור ה-DELL 2408WFP (או DELL 2709W אם אתה לא מוצא את ה-2408WFP במלאי) הוא איכותי באופן משמעותי בתמונה ונותן ניגודיות גבוהה וצבעים עמוקים.

פורסם
  • מחבר

אני יתכנן לראות טלויזיה עם המסך ב- YES HD ומדי פעם לחבר למחשב ולראות סרטים וכשמסך ה- CRT שלי שכרגע אני משתמש בו יסיים את עבודתו (הגיע הזמן באמת אחרי כמעט 7 שנים) אני ישים את מסך ה- HD שאקנה :)

וחשבתי לגבי הSOUND, הרי במסכי הLCD שהצעת לי לא ראיתי שיש סאונד, יש לי מערכת סטריאו ממש מעל הטלויזיה, יש אפשרות להעביר את הסאונד לרמקולים של המערכת?

פורסם
link=topic=367175.msg3170038#msg3170038 date=1223912144]

וחשבתי לגבי הSOUND, הרי במסכי הLCD שהצעת לי לא ראיתי שיש סאונד, יש לי מערכת סטריאו ממש מעל הטלויזיה, יש אפשרות להעביר את הסאונד לרמקולים של המערכת?

ברור ואפילו רצוי...

פורסם
link=topic=367175.msg3170038#msg3170038 date=1223912144]

אני יתכנן לראות טלויזיה עם המסך ב- YES HD ומדי פעם לחבר למחשב ולראות סרטים וכשמסך ה- CRT שלי שכרגע אני משתמש בו יסיים את עבודתו (הגיע הזמן באמת אחרי כמעט 7 שנים) אני ישים את מסך ה- HD שאקנה :)

לי יש YES HD מחובר למסך מחשב

ואני שומע דרך הרמקולים של המחשב

חיברתי בננות(שחור ואדום) כמו של הממיר הרגיל לרמקולים של המחשב

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר יד2 שמוכרים את אותו דגם ב2400 שקל, לפי מה שכתוב במודעה יש 3 שנים אחריות אבל שאלתי בכל זאת כמה באמת נשאר.

האם זה בסדר לקנות מיד שניה את המסך הזה? נגיד שהוא עשה כמה שינויים בהגדרות אז תמיד אפשר לאפס את זה לא?

פורסם
  • מחבר

*מקפיץ*

כמה זה עולה ממיר של YES HD? אם הרי יש לי כבר YES בכל הטלוזיות בבית אז כמה זה יעלה בערך?

ואם אפשר לענות על השאלה שלי בהודעה הקודמת (שמעליי)

תודה :)

פורסם
link=topic=367175.msg3170466#msg3170466 date=1223923782]

ראיתי באתר יד2 שמוכרים את אותו דגם ב2400 שקל, לפי מה שכתוב במודעה יש 3 שנים אחריות אבל שאלתי בכל זאת כמה באמת נשאר.

האם זה בסדר לקנות מיד שניה את המסך הזה? נגיד שהוא עשה כמה שינויים בהגדרות אז תמיד אפשר לאפס את זה לא?

ה-2408WFP הושק בארץ לפני כחצי שנה, כך שאחריות יש לדגמים יד שנייה מייבוא רשמי. מספר סידורי במדבקה שמאחורי המסך הרשום אצל אחד מהמפיצים הרשמיים הוא תנאי למתן שירות במסגרת אחריות ורצוי שתהיה קבלה.

ב-OSD בחלק של Display Settings אפשר לבצע איפוס להגדרות יצרן עם Display Reset.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בפורום אחר שמדברים על בעיית הלאג של המסך הזה :(

זה נראה ממש רציני:

לפי איך שזה נראה אני מעדיף לנסות מסך אחר...

פורסם
  • מחבר

*מקפיץ*

מצאתי לא ביד שניה, אלא באתר TMS:

http://tms.co.il/product/5461

ב2406 שקל (!)

עכשיו, לפי מה ששמעתי, יש גרסא חדשה יותר שבה יש פחות INPUT LAG, איך אני יודע שהגרסא שיש בחנות שלהם היא הגרסא החדשה יותר?

תודה רבה, גיל

פורסם

מה שמצאת בTMS זה דגם עם פאנל TN,שים לב למק"ט E24XX.

בנוסף,הגרסא החדשה שאתה מדבר הינה עדכון קושחה שמגיע מהמפעל A01 על הדגמים של 2408/2709 שמכילים את בעיית הINPUT LAG.כרגע אין שום גרסא כזו בארץ,לא ביבוא רשמי לפחות.

פורסם
  • מחבר

אז לא כדאי לקנות את המסך הזה?

אם לא, אז תפנו אותי למקום שבו נמכר את המסך שתציעו לי בבקשה :)

פורסם

ה"בעייה" הזו רלוונטית רק למי שמשחק משחקי רשת מהירים וגם לא כל אחד שם לזה לב או שזה מפריע לו.

פורסם
  • מחבר

ואם אני ישחק כאלה משחקים בעתיד, זה יפריע לא? אז יש מסך אחר שכדאי?

תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

פורסם

ואם לא? אז כל הזמן הזה תהיה עם מסך משמעותית פחות טוב רק בגלל זה?

למסך אחר תצטרך להגדיל תקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים