פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים בין שיחותי עם המשתמש Playazהלוהוא אחיה הדפוק! חחח עלתה השאלה מי מהחברות יותר טובה , מי יותר מתקדמת , יותר מצליחה , ויותר כדאית ..אני אמרתי שאינטל יותר טוביםמכול הבחינות ואיך שלא נסתכל אינטל היא המובילה בשוקואילו אחיה אמרשAMD היא החברה שמשתווה לאינטל ואף בחלק מהמעבדים באותה קטגוריה אף טובה ממנה מבחינה כספית והן מבחינת ביצועים.אנא ממכם חברי הפורום היקרים האירו את ענינו לגבי הסוגיה הזאתמי יותר טובה?אינטלאו AMD
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים הסיבה היחידה ש AMD עדיין נשארת בתמונה בכלל היא בגלל תחרות במחיר. זה הפן היחיד לדעתי שהיא נותנת בו עדיין פייט..מבחינה חוזק עיבוד ויעילות הליבה לאינטל אין כרגע תחרות.*אח אח איפה הימים של ה ATHLON 64 שנתן בראש ??
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ^^^ עברו ימי האתלון ולא יחזרו עוד אני מקווה! יחי המלך החדש! QX9770
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים ^^^ עברו ימי האתלון ולא יחזרו עוד אני מקווה! יחי המלך החדש! QX9770 למה אתה לא רוצה שיחזרו עוד? אתה רוצה ש AMD תיפול ואז אינטל תדפוק איזה מחיר שבה לה? בגלל AMD המחירים של אינטל ונווידיה יותר נמוכים מאשר בלי AMD קיימת. אני מקווה שAMD תפתיע ותביא גם מעבדים וכל כרטיסי מסך שיתנו בראש לאינטל ונווידיה כך שAMD תהיה המובילה ואז יהיו מחירים שפויים
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר ברור שלא! אם AMD תעלם מהשוק זה לא טוב לי ולך ולכולם שיתנו בראש עם מעבדים עצבניים שיגרמו לאינטל להוריד מחירים רק שלא ישטלטו על שוק חח לא רוצה מחשב AMD [br]פורסם בתאריך: 13.10.2008 בשעה 03:16:30 אינטל רוצים לטבוע אותם עכשיו ?חח מה הולך איתם יא אללה מסכנה החברה הזאת אינטל מתעללת בה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.