פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית.שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים תגיד לשכן שלך שימרח גריז בכ** של אישתומה גריזז??????לך תקנה משחה טרמית ב30 שקללללל !שלא תעיז לשים גריז!
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים בשום פנים ואופן לאגריז זה חומר שימון למיסבים, גם אם יש לו יכולת העברה תרמית, אין לך דרך לדעת איזה גריז מעביר חום ואיזה לא
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים תפקידו העיקרי של גריז הוא למנוע חיכוך.ושל משכה טרמית להעביר חום...גריז בתפקידו המשני להעביר חום במידה וייוצר אך לא מתוכנן למטרה זו בלבד - ולכן לא הייתי ממליץ בשום פנים ואופן להתקרב אליו.וכמו שהוצא - 30 שקל - אין מנוס
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים רגע רגע.....קניתי מאוורר של EVERCOOL, אין שם משחה טרמית.שכן שלי אמר לי שאני יכול למרוח גריז, האם זה נכון?קנית מאורר עם סינק ?בלי סינק?הוא בישביל המעבד? המארז?אתה רוצה לשים אותו עם הסינק שקנית?בהנחה שקנית .....עוד משהו אחד..אם קנית סינק עם מאורר תהפוך אותו ותראה אם יש שמה באמצע מעין מרובע דביק כזהאל תגע בו כי זה המשחה....לכן לא קיבלת משחה במזרקמה שחשבת שאתה אמור לקבל ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.