פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר הייתי רוצה לדעת פשוט אם זה אפשרי להוסיף בלי לפתוח את המחשב עצמו ולגלות...
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים תמיד אפשר. השאלה אם יש סלוט פנוי או לא.תפעיל CPUZ ותיכנס לטאב ה-SPD. שם תוכל לראות לגבי כל סלוט זיכרון שקיים במחשב - האם הוא פנוי או תפוס.אם יש פנוי - תצטרך רק לקנות זיכרון ולהוסיף. אם תפוס - תצטרך להחליף את אחד הסטיקים (או את שניהם).
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר לפי everest ישנם כרגע 2 סולטים תפוסים כל אחד בסטיק של 512 מגה והופיע שזה יושב על סלוטים 1 +3 .. האם זה אומר שיש לי את 2+4 פנויים?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר אוקיי ויש דרך לדעת בלי לפתוח את המחשב אם אפשר פשוט להחליף את הסטיקים או שיש משהו שמולחם?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר סבבה כמה מסובך זה יהיה לבן אדם שאף פעם בחיים שלו לא פתח לפטופ ולא ראה לפטופ מבפנים לעשות את זה?מצד שני עם מחשבים שולחניים אני מתעסק כל הזמן וכבר הרכבתי מחשבים והחלפתי אין ספור חלקים בהם..נראה לי שווה בשביל 200 שקל להגדיל לחברה שלי את הביצועים בלפטופ שלה אני יקנה 2 סטיקים של ג'יגה..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים סבבה כמה מסובך זה יהיה לבן אדם שאף פעם בחיים שלו לא פתח לפטופ ולא ראה לפטופ מבפנים לעשות את זה?מצד שני עם מחשבים שולחניים אני מתעסק כל הזמן וכבר הרכבתי מחשבים והחלפתי אין ספור חלקים בהם..נראה לי שווה בשביל 200 שקל להגדיל לחברה שלי את הביצועים בלפטופ שלה אני יקנה 2 סטיקים של ג'יגה..לדעתי רוב החנויות יסכימו להחליף לך את זה במעמד הקניה, עבודה של 3 דקות...
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מה גם שאם תחליף לבד יש לזה הבטים על האחריות ,במידה ויש בכמובן ...בהחלפת זיכרון, אין היבטים על האחריות. ובטח ובטח שזה לא משנה מבחינתם מי החליף את הזיכרון - הלקוח, או מוכר בחנות.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר המחשב גם ככה סיים כבר את האחרויות ועדיין לא הבנתי אם זה אמור להיות מסובך לבן אדם שמתעסק כל היום עם מחשבים אבל לא לפטופים או לא?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים המחשב גם ככה סיים כבר את האחרויות ועדיין לא הבנתי אם זה אמור להיות מסובך לבן אדם שמתעסק כל היום עם מחשבים אבל לא לפטופים או לא?לא מסובך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.