עבור לתוכן

האם יש אפשרות להוסיף זיכרון?

Featured Replies

פורסם

מחשב מסוג HP NX7400 ..

יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לדעת פשוט אם זה אפשרי להוסיף בלי לפתוח את המחשב עצמו ולגלות...

פורסם

תמיד אפשר. השאלה אם יש סלוט פנוי או לא.

תפעיל CPUZ ותיכנס לטאב ה-SPD. שם תוכל לראות לגבי כל סלוט זיכרון שקיים במחשב - האם הוא פנוי או תפוס.

אם יש פנוי - תצטרך רק לקנות זיכרון ולהוסיף. אם תפוס - תצטרך להחליף את אחד הסטיקים (או את שניהם).

פורסם
  • מחבר

לפי everest ישנם כרגע 2 סולטים תפוסים כל אחד בסטיק של 512 מגה והופיע שזה יושב על סלוטים 1 +3 ..

האם זה אומר שיש לי את 2+4 פנויים?

פורסם

לא, אין לך 2 ו-4, אז זה אומר שאין סלוט פנוי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ויש דרך לדעת בלי לפתוח את המחשב אם אפשר פשוט להחליף את הסטיקים או שיש משהו שמולחם?

פורסם

אין שום דבר מולחם.

פורסם
  • מחבר

סבבה כמה מסובך זה יהיה לבן אדם שאף פעם בחיים שלו לא פתח לפטופ ולא ראה לפטופ מבפנים לעשות את זה?

מצד שני עם מחשבים שולחניים אני מתעסק כל הזמן וכבר הרכבתי מחשבים והחלפתי אין ספור חלקים בהם..

נראה לי שווה בשביל 200 שקל להגדיל לחברה שלי את הביצועים בלפטופ שלה אני יקנה 2 סטיקים של ג'יגה..

פורסם

סבבה כמה מסובך זה יהיה לבן אדם שאף פעם בחיים שלו לא פתח לפטופ ולא ראה לפטופ מבפנים לעשות את זה?

מצד שני עם מחשבים שולחניים אני מתעסק כל הזמן וכבר הרכבתי מחשבים והחלפתי אין ספור חלקים בהם..

נראה לי שווה בשביל 200 שקל להגדיל לחברה שלי את הביצועים בלפטופ שלה אני יקנה 2 סטיקים של ג'יגה..

לדעתי רוב החנויות יסכימו להחליף לך את זה במעמד הקניה,

עבודה של 3 דקות...

פורסם

מה גם שאם תחליף לבד יש לזה הבטים על האחריות ,במידה ויש בכמובן ...

פורסם

מה גם שאם תחליף לבד יש לזה הבטים על האחריות ,במידה ויש בכמובן ...

בהחלפת זיכרון, אין היבטים על האחריות. ובטח ובטח שזה לא משנה מבחינתם מי החליף את הזיכרון - הלקוח, או מוכר בחנות.

פורסם
  • מחבר

המחשב גם ככה סיים כבר את האחרויות ועדיין לא הבנתי אם זה אמור להיות מסובך לבן אדם שמתעסק כל היום עם מחשבים אבל לא לפטופים או לא?

פורסם

המחשב גם ככה סיים כבר את האחרויות ועדיין לא הבנתי אם זה אמור להיות מסובך לבן אדם שמתעסק כל היום עם מחשבים אבל לא לפטופים או לא?

לא מסובך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים