עבור לתוכן

מיקרוסופט מתכננת כונן BLURAY ל XBOX360

Featured Replies

פורסם

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=337451

וזה אחרי שהם הכחישו את השמועות נמרצות. החברה הזו פשוט זוועה. עכשיו בעלי ה XBOX יוכלו סוף סוף לקבל מה שבעלי ה PS3 קיבלו מובנה במכשיר - אם הם ירכשו עוד כונן חיצוני. םתרון עקום לדעתי.

פורסם

תפסיק להתבכיין, אם התוסף הזה באמת ייצא לפועל בתקופה הקרובה, אז ב100-150 דולר מקבלים נגן BR נייד שגם מתאים למחשב(החיבור הוא USB סטנדרטי תוסף הHD-DVD שלהם פעל על מחשבים).

ואתה יודע מה הקטע הכי עצוב? XBOX60GB+הכונן החיצוני עדיין יותר זול מPS3

:smile1:

לדעתי הסיבה היחידה שMS לא רוצה להכניס תוסף כזה לשוק זה כי היא לא רוצה לשלם תמלוגים לסוני, אבל בהתחשב בזה שה360 עולה כמו ארוחת ילדים במקדונאלדס בערך היום, יש לו את הLine up הכי טוב לחגים בצורה אבסולוטית, ובזמן האחרון המכירות שלו ביפן מרקיעות שחקים(כבר חודש שני שהוא הקונסולה הנמכרת ביותר ביפן), שחרור כונן BR נייד לXBOX לXMAS פשוט יקבור את הPS3 בצורה שדיי קשה להשתקם ממנה.

במקרה הזה לMS תיהיה את החבילה האולטימטיבית, קונסולת משחקי HD עם הספריה הגדולה ביותר(ולפחות לפי metacritic ושאר הדרוגים גם האיכותית ביותר) + חנות ווידאו + netflix + כונן BR זול + במחיר שכרגע אף אחד לא מתחרה בהם. הדבר הזה יתורגם למכירות XMAS היסטריות.

פורסם

הסברה הרווחת כרגע היא שבגלל מכירות ה BR המדשדשות, MS לא ממהרת לשום מקום עם התוסף ותכריז עליו בזמן שיהיה לה הכי נוח/מתאים לשוק

פורסם
כבר חודש שני שהוא הקונסולה הנמכרת ביותר ביפן

תנסה יותר נימכרת מהPS3 כבר חודשים ביפן

הWII עדיין השליטה הבלתי מעוררת במכירות

ביפן ומחוץ ליפן

ולנצח היום את הPS3 ביפן או בכל אזור אחר במכירות זה לא בדיוק הישג ענקי

הPS3 לא בדיוק נחטפת מהמדפים

פורסם

http://vgchartz.com/

פשש.... 300 יחידות שלמות יותר מהPS3 אחרי שנה ומשהו של הפסדים לה באיזור הזה?

מדהים.

דובי - החוסר אובייקטיביות שלך לפעמים - פשוט מטמטם.

XBOX 360 בארה"ב = 300 דולר? (לגירסא עם כונן קשיח - משווים לPS3 לא ?) + 100-120 דולר לכונן ? + מתאם WIFI (משווים לPS3 לא?) 80 דולר?

PS3 = פעם אחרונה שבדקתי (היום) 400 דולר?

אולי משהו לא בסדר במשוואה שלי.

עכשיו תוסיף דמי מנוי לLIVE? תוסיף שירות וידאו וHOME בקרוב לPS3? תוסיף את מיעוט הכותרים הבלעדיים ל2 הקונסולות?

לא קבירה ולא נעליים.

פייט טוב? ללא ספק - כנראה גם ינצח במחירות , אבל לא להיסחף.

ליביו

פורסם

עד כמה שזכור לי דגם ה40GB של הPS3 עולה כ300$

פורסם

ה80G עולה 399$ את ה40GB פשוט יפסיקו למכור אני חושב, אבל עדיין למי שיש במלאי מוכר ב399$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים