עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 6,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תוכנות כמו מסנג'ר, פוטושופ ואימיול. שימוש נוסף במחשב הוא למשחק ה- sims2, ואלו הדרישות המצויינות על האריזה שלו:

CPU: 1.8Ghz or faster (2.4Ghz for vista)

RAM: at least 1 GB RAM

Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive

Hard Drive: at least 6.5 GB of free space

Video/Sound: DirectX 9.0c compatible

Video card must have 64 MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:

ATI Radeon 8500 or greater (9600 or greater for vista)

NVIDIA GeForce2 GTS or greater (GeForce 6200 or greater for vista)

אני מעוניית במחשב שייענה על הדרישות הנ"ל מבלי לגרום להאטה של המחשב על ידי המשחק או התוכנות הרצות ברקע. כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא עד 6,500 ש"ח, העדיפות שלי היא ל-HP אבל גם המלצות אחרות למחשבים טובים יתקבלו בברכה.

גודל מסך: 15.4"

איכות שמע ברמה סבירה (ברור לי שרמקולים למחשב נייד זה לא כמו למחשב שולחני)

עם חיבור hd וקורא כרטיסי זיכרון, וכמובן מצלמה ומיקרופון מובנים,

אפשרות לקורא טביעות אצבע- לא חובה.

תודה רבה!

פורסם

ברוכה הבאה לפורום, חן.

אני ממליץ לך על ה-HP Pavilion DV5 החדש. הרמקולים שלהם הם הכי איכותיים שאפשר למצוא במחשב נייד (למרות שכמו שאמרת, לא מתקרבים לרמה של רמקולים שולחני או אוזניות איכותיות. גם יש לו את כל הדברים הנוספים שרצית (מצלמה, HDMI...)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712848

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על המפרט שהצעת לי ואפילו ידיעותיי המצומצמות בתחום אומרות לי שהוא מצויין, וגם המחיר סביר. אבל יש לי שאלה קטנה:

מהירות המעבד שלו היא 2.26Ghz, במידה ואני ארצה להשתמש בחלונות ויסטה זה ישנה במשהו למשחק ה- sims2?

לפי הדרישות למשחק המפורטות למעלה נכתב שהמהירות היא 2.4Ghz לפחות.

עד כמה חשובה המהירות של המעבד לתפקוד יעיל של המחשב, והאם מדובר בהפרש משמעותי מבחינת המהירויות?

המליצו לי על hp pavilion dv6880ej?

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711348

מה דעתכם?

פורסם

הDV5 יהיה עדיף למרות ההפרש כביכול במהירות השעון בין 2 המעבדים,הבדל קטן יחסית להפרש במחיר.

הDV5 מצוייד בשנת אחריות נוספת,כ.מסך שלא נגוע באופ' לבעיות התחממות,קל יותר,ונחשב כרגע לאחד המחשבים הביתיים המוצלחים בחו"ל.

פורסם

כמו כן, ה-DV5 מבוסס מונטבינה ולא סנטה רוזה (פלטפורמה שהיא בעצמה קצת "נגועה"). פשוט מחשב טוב יותר.

דרישות המשחק של סימס מתייחסות למעבדים ישנים, ש-2.4GHZ אצלם היה שקול בערך ל-1.2GHZ של מעבד מודרני. סה"כ הדרישות של המשחק מאוד, מאוד צנועות ביחס לחלק מהמשחקים של היום. שום מחשב לא יתקשה עם המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים