עבור לתוכן

פורטים באי מיול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם.

כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config

עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר)

הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר.

אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד !

תודה מראש , אלונה.

פורסם

איזה נתב יש לך?

סה"כ העניין דיי פשוט עם הפניית פורטים.

פורסם

איך את מחוברת לרשת?

נתב? נתב אלחוטי? חיבור קווי? גונבת אינטרנט מהשכן?

אם נתב אז מה הדגם של הנתב?

עקרונית מה שאת צריכה זה לקבוע IP סטטי למחשב שאת מפעילה בו את האימיול, ואחרי להפנות אליו פורטים.

פורסם
  • מחבר

יש לי נתב של netgear מסוג wnr834b v2

תסבירו לי לאט ובפירוט מה לעשות בבקשה...

פורסם

OK

בואי נתחיל מהתחלה ונעזור לך במה שאת מסתבכת בו.

פורטים הם מין ערוצי תקשורת ברשת מחשבים שיישומים שונים משתמשים בהם על מנת ליצור קשר לרשת הפנימית או החיצונית.

ברגע שאת מתקשרת לאינטרנט דרך נתב יש מנגנון, שנקראה NAT, שתפקידו הוא לתת כתובת חוקית אחת להרבה כתבות בתוך הרשת הפנימית שלך (כי המטרה היא שיתוף חיבור לאינטרנט להרבה מחשבים).

יישומים מסויימים לא יכולים ליצור תקשורת בטווחי פורטים מסויימים עד שלא מגדירים לנתב באיזה מחשב נמצא אותו יישום ובאיזה מספר פורט הוא משתמש על מנת ליצור תקשורת.

מה שיש לעשות זה קודם כל להגדיר לאותו מחשב ברשת "זהות" ע"י קביעת כתובת IP קבועה למחשב שעליו רץ היישום ולאחר מכן יש להגדיר לנתב מי הוא המחשב ומה יש לעשות איתו.

איך עושים את זה?

קודם כל יש אתר מעולה בשם portforward.com שמרכז מדריכים להפניית פורטים לפי דגמי נתבים ותוכנות פופלריות בשימוש שדורשות את ההגדרה הזאת.

איך מגדירים הפניית פורטים לתוכנת אימיול לנתב מהדגם שיש לך.

תתחילי לעבור על השלבים ותעדכני איפה היה משהו לא מובן או שלא הצלחת.

פורסם
  • מחבר

וואו !

המון המון תודה , אתה הראשון שהצליח בבפשטות ובזריזות לעזור לי, תודה רבה רבה !

משום מה אני לא מצליחה להגיע למהירויות שהיו לי לפני (למרות שהשתפר פלאים)

אם תוכל להגיד במה צריך לשחק בהגדרות של האי מיול- אני אשמח מאוד !

תודה,אלונה.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי בקישור שנתת משהו רלבנטי.

נראה לי שפשוט משהו בהגדרות אצלי לא בסדר.

פעם הייתי מורידה על 130 והיום בקושי 20 30 .

אין לי מושג מה לעשות

פורסם

פשוט התוכנה הזאת דועכת וגם הקהילה שלה.

זה לא שאת ממש מיוחדת ;)

פורסם
  • מחבר

אוייש נו, אני מדברת איתך על לפני חודש

מהירות לא נופלת ככה תוך חודש

אתה יכול לעבור איתי על ההגדרות הרלבנטיות ?

פורסם

אין שום הגדרת קסם שתשפר את המהירות שלך חוץ מהגדרות של הגבלת רוחב פס (במידה ושינית בהן משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים