פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, אין איפה להגדיר את הסיסמא.חיפשתי ב קבצי הלפ במחשב והיה כתוב שם שווינדוס משתמש בסיסמא של המשתמש שלי, ומכיון שאני לא בשום רשת ואין לי סיסמא בכניסה למחשב אז גם הסיסמא של השומר מסך היא כלום. בשביל מה ביל? להרגיז?אני מניח שלא אבל מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה?
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר http://www.google.com/search?q=cache:ZjhRhDTC1B4C:www.tweakxp.com/tweakxp/board/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D1862+winxp+screensaver+password&hl=en;/
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים נחמד שטרחת לענות, אבל אי אפשר לגזור מהתמונה רק את החלק הרלוונטי?למה להעלות את כול הדסקטופ שלך...?
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים מחבר אני יודע איך לעשות שזה מצריך סיסמא אבל העניין האו שזה לוקח את הסיסמא של הלוגין שלך לווינדוס ואם אין לך סיסמא ללוגין לווינדוס אז אין לך גם ססמא לשומר מסך, זו הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.