עבור לתוכן

מתלבט האם לשדרג מסך 1720B LG למסך חדש יותר 20" תקציב 2000

Featured Replies

פורסם

בזמנו כשעברתי לעידן הLCD (לפני כמה שנים)קניתי מסך מושקע LG 1720B, השאלה שלי

האם מסך חדש ייתן שיפור משמעותי בצפיה בסרטים, עריכת תמונות, אינטרנט, אופיס למיניהם ותכנות?

או שהשיפור היחיד שאני יכול להשיג הוא מבחינת גודל מסך?

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת של הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

ניתן לשדרג תלוי בתקציב.

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר לשדרג השאלה שלי היתה האם יהיה שיפור משמעותי באיכות, כזה שמצדיק שידרוג כי המסך תקין

פורסם

כן, מבחינה טכנולוגית הייתה התקדמות משמעותית מאז שקנית את המסך, במיוחד במסכים מהסוג הזה - עם פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

עריכה: אחרי קריאת המדריך הבנתי כמה חשוב סוג הפנל, קיים מסך 20" לא רחב עם פנל טוב במחיר סביר של עד 2000 ש"ח?

פורסם

HP LP2065

בסיכון מסויים גם LG L2000CP

פורסם
  • מחבר

את הHP קשה למצוא בחנויות לעומת הLG,

למה הLG בסיכון מסוים?

האם יש הבדל משמעותי כזה בין מסכי ה TN הסטנדרטיים שעולים בסביבות ה 1000 למסכים הללו שעולים פי 2, בשימושים שציינתי?

אופיס אינטרנט ותכנות הרבה שעות (סטודנט...) סרטים וכמעט בלי משחקים (קראתי את המדריכים והבנתי את ההבדלים התאורטיים)

פורסם

ה HP מופץ ע"י חנות אחת (NEXTOP) וגם ע"י HP ישראל ל"גורומים עסקיים".

הסיכון לגבי הLG הוא שאין עליו ביקורות מקצועיות כך שלא ידועה מידת התאמתו לשימושים שהם לא טקסט (גרפיקה משחקים וסרטים)

לדעתי ההבדל בין מסכי TN (גם החדשים) למסכים שאינם כאלה הוא גדול בכל השימושים שאינם משחקים.

אני רואה את זה יפה בעבודה שלי כשהצלחתי השיג לי מסך PVA כאלה שיושבים לידי מתפלאים איך רואים עליו יותר טוב לעומת המסכים שלהם.

פורסם
  • מחבר

כמו שאני רואה קשה מאוד למצוא דגמים עם פנל של TN במכירים נורמליים, יש עוד דגמים מומלצים חוץ מה 2 שהמלצת? (גם בגדלים קרובים)

פורסם

דל 2007FP קצת יותר יקר וגם הזמינות שלו לא משהו בזמן האחרון.

פורסם
  • מחבר

יש איזה דגם שקצת יותר פשוט להשיג ואפילו יש בתצוגה?

בינתיים המסך היחיד שניתן להשיג בצורה סבירה זה ה LG

ראיתי שבהרבה מקרים אתם ממליצים לאנשים מסכים דווקא עם פאנל TN למרות שהתקציב שלהם כמעט ומאפשר מסך עם פאנל יותר איכותי, אפשר לדעת למה?

כלומר מתי כן עדיף TN ומתי עדיף פאנל איכותי יותר?

פורסם

כשנכנסים שיקולים של גודל ומחיר, אי אפשר תמיד להמליץ על מסכים שלא מבוססים על TN.

פורסם

רוב האנשים פה מבקשים "22 ומסכים כאלה עם פנל טוב יקרים

אני מצטרף לשאלה

יש איזה דגם שקצת יותר פשוט להשיג ואפילו יש בתצוגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים