עבור לתוכן

תמיכת שפות בלינוקס.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת, אם יש אפשרות ללינוקס לתמוך ברוסית, אנגלית, ועיברית בו זמנית?

פורסם

אובנטו , ולינוקס מינט תומכים ואני משער שכל לינוקס תומך בזה כי זה דבר בסיסי .

ד"א אני ממליץ לך על LINUX MINT :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לינוקס יכול לתמוך בהכל (כולל מה שביקשת), השאלה כמה דם צריך להקיז בשביל לגרום לזה לעבוד, וזה כבר תלוי בהצפה ספציפית. כפי שאתה רואה, הפעולה הזו יחסית פשוטה בחלק מההפצות.

פורסם
  • מחבר

אני קצת יחדד את השאלה שלי:

נכון בוינדוס כאשר הוא מוגדר כעיברית אנגלית.

אם יש שיר ברוסית הוא כותב בוינדוס ברוסית, אך בוינאפ(או כל תטכנה אחרת) הוא כותב ג'בריש.

גם כן, לא כולם שומרים קיבצי TXT בUTF 8, וכאשר הוינדוס עיברית אנגלית כתוב ג'בריש.

בלינוקס אפשרי לסדר את זה?

פורסם

תשמע כדי שהלינוקס יעבוד לך טוב טוב ללא שום בעיה , צריך ניסיון , אבל הניסיון הזה משתלם וגם מהנה .

לענינו באובנטו , ולינוקס מינט, אמור להיות תמיכה מלאה של השפות הנ"ל ,

רוסית לא ניסיתי אבל בעברית יש תמיכה מלאה

אם תבחר אובנטו תצטרך לאחר ההתקנה לעשות התקנה של קודקים בשביל לנגן קבצי מוזיקה שונים

יש פה כמה משתמשים שמנוסים באובנטו ככה שתוכל לקבל מהם עזרה בזה

אבל לינוקס מינט יש לה בילט אין תמיכה בכל הקודקים של כל פורמט מוזיקה או וידאו כולל HD , בגלל זה אני אוהב אותה .

וידאו ביוטיוב אתרי פורנו ;D ו FLIX וכל אתר נורמלי עובד מעולה

לראות וידאו ב YNET נענע וואלה יש בעיה קשה לא רק למשתמשי מינט אלא לכל הפצה אחרת אבל בכל מקרה הוידאו שלהם לא מענין אותי :nixweiss:

ובקשר לבעיה שלך בוונידוס עם גיבריש , יש לזה פתרון פשוט , ולא זאת הסיבה שצריכה לקחת אותך ללינוקס

פורסם
  • מחבר

אין לזה פתרון בווינדוס לפי מה שאני יודע.

ולהיכנס לסנפיק ולהתקין משמם קודקים זה לא ממש קשה.

היה לי כבר בעבר אובונטו.

זה שיש תמיכה בעיברית אני יודע, בגלל זה שאלתי אם אפשר לעשות כך שזה יתמוך גם ברוסית בצורה מלאה.

פורסם

בקידודי 8BIT קשה מאד להבחין בין השפות השונות.

כדי לענות לך תצטרך לשאול שאלות יותר סציפיות.

לדבי עורכי TXT לחלק מהם יש אפשרות להגדיר מהו הקידוד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שהמערכת תיתמוך בעיברית מלאה, ברוסית מלאה, ובאנגלית מלאה. - בו זמנית.

זה הכל.

פורסם

אין לזה פתרון בווינדוס לפי מה שאני יודע.

תרים טלפון לתמיכה של מיקרו סופט ותאמין לי שיהיה פתרון :silly:

מה זכור לך עם הניסיון של אובנטו ? היה בעיה עם השפות ?

פורסם
  • מחבר

יאפ היה לי תבעיה הזאת.

כשניסיתי לנגן מוזיקה ברוסית, היה ג'בריש בתוכנה. ( ניסיתי בכמה)

פורסם

זה לא בעיה של לינוקס.. הבעיה היא בתוכנות עצמן, אני לא יודע מה ניסית אבל חבר שלי מתעקש לנגן שירים בעיברית רוסית ואנגלית ולכן תוכנה כגון AMAROK (שהיא מצויינת לדעתי) לא מתאימה לו כי יש להם בעיה עם קידוד..

לעומת זאת הוא מרוצה מ Songbird בקטע הזה (בכל השאר הוא די מעפן עצם העובדה שהוא מבוסס על פיירפוקס אתה מקבל נגן מדיה + דפדפן דיי מסיבי). לי אישית אין כרגע שירים בעיברית וברוסית על המחשב (יש לי ברוסית על דיסק אוכל לבדוק לך מחר אם תרצה, עיברית אין לי בכלל).

דוגמא אחרת שאני יכול לציין שהייתה לי בחלונות זה קריאת הודעות AWAY של משתמשים ב ICQ, השתמשתי ב MIRANDAIM ויכולתי לקרוא 2 שפות בו זמנית, נצא מהנחה שהמערכת הייתה מוגדרת כאנגלית שפה ראשית ועיברית כמשנית הייתי מסוגל לקרוא הודעות AWAY בעיברית (ואנגלית כמובן) אך ברוסית הייתי רואה ג'יבריש, בלינוקס לעומת זאת לא נתקלתי בבעיה הנ"ל.

פורסם

אבל לינוקס מינט יש לה בילט אין תמיכה בכל הקודקים של כל פורמט מוזיקה או וידאו כולל HD , בגלל זה אני אוהב אותה .

ובגלל זה אתה ממליץ עליה?!

פורסם

אם מערכת הקבצים, הקבצים והתוכנות משתמשות ב UNICODE שזה UTF8, אין בעיה להשתמש בכל השפות בו-זמנית.

פורסם

ובגלל זה אתה ממליץ עליה?!

לינוקס מינט זה אובנטו עם תמיכה מובנת בקודקים ועוד כמה פיצרים

בשבילי זה מעולה , מי שלא רוצה שיבחר איזה הפצה שהוא רוצה

פורסם

לינוקס מינט זה אובנטו עם תמיכה מובנת בקודקים ועוד כמה פיצרים

בשבילי זה מעולה , מי שלא רוצה שיבחר איזה הפצה שהוא רוצה

לא רוצה להיות קטנוני אבל:

sudo apt-get install gstreamer*

ויש לך את כל הקודקים גם באובונטו... חוץ מזה התפריט התחל של מינט מגעיל :P כמו בויסטה... וחוץ מזה היא דיי סבבה העיצוב נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים