עבור לתוכן

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM מתאים לאוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת כמה דברים לגבי המעבד הזה

אז ככה אני חושב להכניס אותו למפרט שלי במקום e8500 3.16 ghz (+פלוס אוברקלוק של החנות).

המפרט :

קירור למעבד:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:
Gigabyte GA-EP43-DS3L
כמות: 1 - מחיר: ¤495

מארז:
Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS
כמות: 1 - מחיר: ¤305

ספק כוח:
SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk
כמות: 1 - מחיר: ¤325

זיכרון:
A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4
כמות: 1 - מחיר: ¤461

קשיח למחשב שולחני:
Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים
כמות: 1 - מחיר: ¤331

כרטיס מסך:
Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי!
כמות: 1 - מחיר: ¤1295

הרכבה:
הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות
כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:
אני מעוניין בהמהרת המעבד
כמות: 1 - מחיר: ¤0

האם כדי להכניס אותו למפרט שלי? ובמקרה שאני אומר לחנות לעשות לו אוברקלוק לאיזה מהירות שעון הם מגיעים איתו ?

אגב המפרט הוא למשחקים.

אני שואל את זה כי סך הכל זה מרובע ליבות וזה שתי ליבות ואני יודע ששתי ליבות טוב למשחקים אבל בכל זאת דעתכם בנושא. יש לציין שהמחיר שלו הוא דומה למחיר של השתי ליבות.

פורסם

למשחקים עדיף מעבד כפול ליבה חזק.

בכל אופן Q6600 מעולה לאוברקלוק. לאיזה תדר מגיעה החנות? לתדר סביר ויציב - אין משהו קבוע וזה משתנה מחנות לחנות וממעבד למעבד. אל תצפה שישברו לך שיאים. המטרה היא לתת שיפור מכובד אך עדיין לעשות אוברקלוק סביר ולא קיצוני מכל הבחינות (מתחים, טמפ' וכו')

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי האחריות למעבד ? אחרי שהחנות עושה לי אוברקלוק?

פורסם

מן הסתם נשארת. לא עדיף שתשאל את החנות שאלות כאלו כמו לאיזה תדר יגיעו ולגבי אחריות וכו' ?

פורסם
  • מחבר

כן אני ישאל .. אבל רציתי לדעת ממכם אם שווה להכניס אותו במקום הe8500 שגם לו מתוכנן אוברקלוק

פורסם

אם מתוכנן אוברקלוק יש בסה"כ מקום ל-Q6600 שתודות לתדר הגבוה ביותר יהיה לא פחות טוב למשחקים בסה"כ

פורסם
  • מחבר

לאיזה תדר הם יכולים להגיע איתו אתה אומר?

פורסם

למשחקים עדיף מעבד כפול ליבה חזק.

בכל אופן Q6600 מעולה לאוברקלוק. לאיזה תדר מגיעה החנות? לתדר סביר ויציב - אין משהו קבוע וזה משתנה מחנות לחנות וממעבד למעבד. אל תצפה שישברו לך שיאים. המטרה היא לתת שיפור מכובד אך עדיין לעשות אוברקלוק סביר ולא קיצוני מכל הבחינות (מתחים, טמפ' וכו')

פורסם

מה שXtract אמר נכון, כי בסופו של דבר החנות מבצעת את הOC וזה תלוי בהם.

באופן כללי, Q6600 יכול להגיע ל3.6 די בקלות... אני מאמין שאם תבקש הם יביאו אותו לתדר הזה...

פורסם
  • מחבר

אז לסיכום מה עדיף לי לקחת (המחשב הוא למשחקים) המרובע והדו עולים אותו מחיר עם המרובע אפשרי להגיע ל3.6 אז מה בסופו של דבר לבחור ?

פורסם

במרובע

פורסם

במרובע

:hizuk:

פורסם

מסכים, אבל תוריד קצת ציפיות בשביל לא להתאכזב.

אתה לא תגיע ל-3.6, אפילו לא עם סטפינג G0 ובטח שלא עם הקירור של AC.

פורסם

המעבד הזה חם מאוד..

ולפי דעתי לא מתאים לאוברקלוק...

אל אם כן יש לך קירור מים איכותי ואז תוכל להגיע לי 3.8 ג'יגה הרץ במצב יציב.

פורסם

הQ66 נחמד לOC אבל חם.. ואני עוד עם גרסאת ה-B3 המחורבנת. לשפר אותו קצת ל 3 - 3.2 יציב לא מהווה בעיה גם עם קירור בסיסי יחסית, ועם הפריזר 7 פרו הזול בכלל לא בעיה.

אומנם אם אתה רוצה באמת לראות איתו שיפור צריך להגיע ליותר מ3GHZ, איזור ה380FSB+ בשביל זה אתה כבר צריך קירור רציני יותר. גם עם הטוניק על 3.6 אצלי זה היה חם והעדפתי לרדת חזרה ל3, גם ככה השיפור לא הצדיק את זה לבינתיים.

בכל אופן אני מציע לך דווקא לקנות את הe85 עם קירו טוב אתה יכול להגיע איתו רחוק. מעבד מצויין שנותן תמורה מעולה למחיר. ורצוי לציין שיש לו פליטת חום נמוכה יותר בגלל שהוא עובד על מתח נמוך יותר מהq66, מעבר לזה שהe85 עובד בטכנולוגיה חדישה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים