עבור לתוכן

משחקים שיכולים לרוץ עם כרטיס מסך FG8400 - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני בונה כרגע מחשב לפי המפרט הבא:

מעבד AMD 4200 DUAL CORE,

זכרון 1G DDR2 800

כרטיס מסך GFORCE 8400GS 256MB

לוח בסיסי, דיסק קשיח SATA2

אני רוצה למצוא מחשקים שיכולים לרוץ על מפרט שכזה, בעיקר בתחום האסטרטגיה והספורט (כדורגל ומכוניות)

אשמח לקבל רשימה ממי שמכיר משחקים שרצים על מפרט מסוג זה, אני פשוט לא מתמצא במשחקים שקיימים בשוק (אלא אם מדובר ב-COD4, CRYSYS ודומיהם)

המחשב אגב משמש את הבן של השכן שלי לצורכי משחקים (ועקב בעיית תקציב זה הכרטיס מסך הכי חזק שיכולתי לשים), המחשב יעבוד עם מסך CRT 17.

אני מודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא כיף לשחק איתו אפילו פרו 08, מניסיון... אבל אני משער שלא אכפת לו איך המשחק ניראה...

מכוניות... אולי NFS UNDERGROUND אחד ושתיים ואלו שבאו לפני...

אסטרטגיה.. AOE הראשון והשני, וג'נרלס, זהו בערך..

אני נשמע אולי מגזים אבל זה בכלל כרטיס למשרדי, עדיף כבר להביא משהו יד שנייה..

פורסם

כרטיס חלש אמנם, אבל NAVK - באמת שאתה מגזים.

ברזולוציה של 17" גם COH יעבוד עליו (אמנם בהגדרות נמוכות, אבל עדיין נראה אחלה), ואני מכיר בחור שסיים את DEVIL MAY CRY 4 עם הגרסה הניידת של הכרטיס, שחלשה עוד יותר.

מבחינת אסטרטגיה - יש את COH כאמור, WARHAMMER 40K על המשכיו ובערך כל מה שבא לפני. מבחינת ספורט ומירוצים NAVK די צודק - אם כי על הגדרות בינוניות-נמוכות ו800X600 גם NFS MOST WANTED עובד חלק.

פורסם
  • מחבר

טוב, קודם כל תודה על העזרה,

שאלה נוספת בנושא, בחברה שבה אני קונה את המחשב יש אפשרות לקבל כרטיס מסך HD3450 של ATI, האם זה ישפר את הביצועים ויאפשר לשחק בצורה טובה יותר (ואני יודע שזה בטוח לא יהיה הרבה יותר אם בכלל)?

שוב תודה על העזרה.

פורסם

מנסיון, הכרטיס הזה מקרטע בגיטר הירו 3.

פורסם

בסדר אבל GH3 פורטה מגרסאת הX360 אז זה לא משחק כזה קליל.

פורסם

ממה שהבנתי ב66LE שלי הציג ביצועים דומים מאוד לכרטיס הזה, ומניסיון שלי, זה סיוט, 3650 עדיף ומאוד מאוד מאוד זול.

פורסם

הכרטיס הזה חלש כמו שרשמת בכותרת - FG8400, או יותר נכון FAG8400 בשמו המלא.

מה עם 4670? יש בארץ למכירה?

תנסה לפחות למצוא לו איזה 9500GT או 8600GT וברמתם..הכרטיסים האלו עולים 300+-.

עובר את התקציב?

אולי פשוט תפתח בקשה לבניית מפרט תחת מחיר כלשהו, ואולי יצליחו לחסוך לך כמה שקלים על מפרט שתוכל להשקיע לו בכרטיס מסך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים