עבור לתוכן

PS2 מת?

Featured Replies

פורסם

שי - אני אסכם את תגובתי פה.

אין בעיה לשחק - גם אני משחק ועדיין פה ושם קונה משחקים של PS2 , אבל אין מה לחפור או לדבר על זה אם אין כלום חדש ששווה לדבר עליו.

ליביו

פורסם

על מה יש לדבר?

לפלאפון ממוצע היום יש חומרה יותר מתקדמת מלקופסא השחורה הפרימיטיבית הזו, שמשום מה ובאופן מתמיהה המחיר שלה עדיין מעל ה-1000 ש"ח שזה פשוט בדיחה.

אין לה משחקים חדשים שמצדיקים בכלל התייחסות, וכל מה שכן טוב יצא לפני איזה שנתיים++

פורסם

Toxin II אני לא חושב שאין לה משחקים סבירים שעדיין יוצאים

הבעיה הגדולה שלסבירים שיוצאים היום לPS2 בדרך כלל יש גרסאות טובות יותר על הקונסולות האחרות

אפילו סדרה כמו גיטר אירו שהתחילה על הPS2

מקבלת גרסאות טובות יותר ואם DLC על האחרות

אפילו הגרסה של הWII תקבל בעתיד DLC (תוכן להורדה במקרה הזה שירים לקניה מהרשת)

על הPS2 זה לא כל כך אפשרי

הגרפיקה של הPS2 הכי נמוכה

כוח החישוב הכי נמוך

השליטה גנרית יחסית להיום

מהקופסה אין לו ארד דיסק\כרטיס זיכרון

וזה שיש זה רק לשמירות משחקים בלבד

אין משחקים לקנות מהרשת (בתשלום)אין תמיכה גדולה של חברות צד שלישי

בקיצור גמור

אני עדיין חושב שלמי שלא היה PS2 עדיין יכול לקנות משומש בזול ולשחק במשחקים מצוינים שיצאו בעבר

אבל אני בטח לא חושב שהוא שווה קניה כחדש שהאפרש מה360 ארקיד נמוך ומהWII לא בשמיים

פורסם
  • מחבר

Toxin II אני לא חושב שאין לה משחקים סבירים שעדיין יוצאים

הבעיה הגדולה שלסבירים שיוצאים היום לPS2 בדרך כלל יש גרסאות טובות יותר על הקונסולות האחרות

אפילו סדרה כמו גיטר אירו שהתחילה על הPS2

מקבלת גרסאות טובות יותר ואם DLC על האחרות

אפילו הגרסה של הWII תקבל בעתיד DLC (תוכן להורדה במקרה הזה שירים לקניה מהרשת)

על הPS2 זה לא כל כך אפשרי

הגרפיקה של הPS2 הכי נמוכה

כוח החישוב הכי נמוך

השליטה גנרית יחסית להיום

מהקופסה אין לו ארד דיסק\כרטיס זיכרון

וזה שיש זה רק לשמירות משחקים בלבד

אין משחקים לקנות מהרשת (בתשלום)אין תמיכה גדולה של חברות צד שלישי

בקיצור גמור

אני עדיין חושב שלמי שלא היה PS2 עדיין יכול לקנות משומש בזול ולשחק במשחקים מצוינים שיצאו בעבר

אבל אני בטח לא חושב שהוא שווה קניה כחדש שהאפרש מה360 ארקיד נמוך ומהWII לא בשמיים

אני רוצה לציין משהו,מבלי לפגוע באף אחד.

אתה אמרת ש"אין משחקים לקנות מהרשת"

בנינו 99.9% מהישראלים ובכלל בעולם כולו אבל במיוחד מישראל הם פיראטים.

וזה שוב לא במטרה לפגוע או לנסות להפר את החוקים פה.זאת פשוט עובדה,ואני לא אומר שזה בסדר.

ואגב,אני אישית קניתי לפני שבוע ביד 2 סוני פליישטישן 2 כולל 2 גויסטקים של סוני מקוריים+כרטיס זכרון 8 מגה+מאריך לגויסטיק..הגרסה הדקה 77001 NTSC . הסוני פלייסטישן שקנייתי היה בשימוש במשך שנה.

שילמתי 600 שח

לדעתם עסקה שווה?

פורסם

אני רוצה לציין משהו,מבלי לפגוע באף אחד.

אתה אמרת ש"אין משחקים לקנות מהרשת"

בנינו 99.9% מהישראלים ובכלל בעולם כולו אבל במיוחד מישראל הם פיראטים

בעולם כולו זה הרבה פחות מי 90% פיראטיות

ובקשר למשחקים אם אתה קונה ישירות מהרשת ואני מתכוון השירות המכוון ולא אתרים שמוכרים דיסקים

אתה מקבל מחיר הרבה יותר נורמלי

בו נגיד ככה אני לא בדיוק צדיק ...

אבל אני כן קונה לפעמים משחקים מהשרות של נינטנדו

ואם יהיה לי PS3 יום אחד אז אני בטח יקנה גם משחקים מהPSN

בעתיד אם הקונסולות יכללו שרות הורדות בתשלום שיכלול הרבה משחקים נחשבים

אני בטח יקנה קונסולות "כשרות " לגמרי

אל תחשוב שכל פיראט עושה את זה בשביל הכיף

אם משחקים נחשבים היו יוצאים פה ב200 שקל ואחרי כמה חודשים עולים 120 שקל

היתי קונה הרבה משחקים והיתי קונה קונסולות כמה חודשים אחרי ההשקה

פורסם

קרירין , אתה מסוג האנשים שתמיד יחפשו תירוצים.

יש לך אופציה לקנות את כל המשחקים לWII במחירים שציינת , עדיין אתה בוחר לשים צ'יפ ולא לתמוך במפתחים שלהם אז חלאס.

לא רק שאתה לא צדיק , אתה רחוק מזה , אבל מילה דומה באיות שלה - מצטדק.

שי - אולי אתה רגיל לתעשיית המחשבים - שם באמת יש אחוז גבוהה מאוד של פיראטיות , בקונסולות לא זה המצב ולכן שוק הגיימרים הרציני בדור הזה של המשחקים נמצא בקונסולות ולא במחשב - איפה שהוא היה לפני עשר שנים וכן הפיתוחים הרציניים יוצאים רק / קודם לקונסולות לרוב ושם עושים את רוב המכירות שלהם (תבדוק כמה GTA:SA מכר למחשב וכמה לקונסולות לדוגמא...)

לא רק זה , אלא בפורום הזה לא תומכים בפיראטיות מתוך עקרון והדבר ללא ספק מעלה את הרמה של הפורום.

עכשיו אני לא מצפה מאף אחד לעמוד ברמות המוסר שלי או של מישהו אחר - כל אחד יעשה כטוב בעניו ומה שליבו אומר לו.

א ב ל , לא לקנות משחק שאתה אוהב = גניבה = אי תמיכה במפתחים = בסופו של דבר לא יהיו המשכים לכותר הזה = יצאתי גבר גבר דפקתי את כולם = דפקתי קודם כל את עצמי = לא מביאים קונסולות ביבוא רשמי לארץ = מחירי משחקים גבוהים יותר = כולנו נדפקנו.

אני לא אומר כל משחק - אבל פעם בחודש חודשיים (תזמין אפילו מחו"ל) - תמוך בתעשייה ובמה שעושה לך הרבה מאוד שעות של כיף.

נקודה למחשבה

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים