פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים שלום לכולם יש לי כמה לאלות בנושא שקרה לי אז ככה לפני כ 5 ימים קיבלתי את המחשב שלי חזרה עם לוח משודרג וזכרונות חדשים לוח דגם--- ASUS SREIKER 2 EXSTREM זכרונות דגם-- CROSER DDR3 1333 MHZ בביוס הוא מזה לי את הזכרונות כ1.066 ולא כ 1333 עכשיו ידוע לי כי צריך עידכון על מנת שיזהה את מהירות ה1333 שהלכתי לחנות ממנה מכו לי תלוח והזכרונות אמרו לי שהם לא עושים ציריבצ ביוס מחדש בגלל שאין על זה אחריות .. אמור לי תעשה לבד על אחריותך חשבתי ואמרתי לעצמי רגע עם יקרה משהו ולוח ידפק אז מה? אין אחריות כאילו סתם זרקתי לפח 2000 שקל לי זה לא ניראה טוב לעין שמכרו לי לוח וזכרונות שאני לא יכול לנצל תזכרונות בלוח החדש אני לא יודע מה לעשות מה אפשר לעשות עם מי יש לדבר ומה עושים עם זה ... עם משהו מוכן לתת לי עצה טובה או פתרון לדבר אני נורא ישמח תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים kobipk יש לך אזהרה ראשונה בגין הקפצה. בשלישית תושתק/תורחק.אנא קרא את חוקי הפורום בשביל להמנע מתקריות דומות בעתיד.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה האחרונה בטרד! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.נ.ב.- אם ברצונך להגיב, עשה זאת בהודעה פרטית ולא על גבי הפורום.נ.ב.2- שאלות נוספות גם כן תפנה אליי בהודעה פרטית.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים נתחיל מזה שזה ASUS Striker II Extreme (מצטער אני חייב)..בכל אופן אין איזשהו עידכון יועדי שמוסיף את האופציה הנ"ל..זה "מובנה"...בכל מקרה איזה ביוס יש לך ?כמו כן תבדוק את האופציות בביוס לשנות את התדר..זה אמור להיות בEXTRME TWEAKER..תחת MEMORY LEVEL UP..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אוקי תודה רבה לך באת רק הייתי צריך לעלות נ MAMORY LVL UP ועכשיו הוא מקבל אותו כ1333ויש לי עוד כמה שאלות ישמח עם תהנו לי גם אליהםלא באתי להקפיץ נושא פשוט הייתי בחוץ לארץ אז לא היה לי גישה לפורםהשאלה הראשונה יש לי הודעה כאשר הווינדוס עולה אני יתרגם את זה לעיברית ככה שיהיה יותר נוח הוא כותב לי שהוא לא מצא שום RAIDואני בנתיים לא משתמש בRAID איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יחפש כונן גיבוישאלה שניה יש גם CPU LVL UP יש לי מעבד QAOD CORE 6600עם אני מעלה גם שם זה יכול לפגום את המעבדאו ליגרום לו נזק... עם לא אז אני מבקש המלצה על כמה לעלות אותותודה רבה לכם אתם אחלה אנשיםנ.ב הלוח הוא REPUBLIC OF GAMERS אין מושג מה ממש מיוחד בו..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בחיפוש שאתה מתאר הוא פשוט מחפש כוננים..כנס לביוס ובהגדרות של הIDE או SATA תקטין את זמן החיפוש..והאופציה של CPU LEVEL UP היא פשוט OC "מוכן/מובנה" למעבד..עד כמה לעלות אותו ? נסה ותראה מה הכי יציב בשבילך..בכל מקרה אם אתה לא מבין וכו..אני ממליץ לך לקרוא קצת על OC..ואז לשחק עם ההגדרות בביוס..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אני מבין בO.C אבל הבעיה היא כזאת שבביוס הזה הוא כותב שגם שם יש תדר FSP של המעבד/זיכרוןאתה אומר בעצם שזה מבונה אז למה יש 2 אופציות לO.C זה ניראה קצת מוזרגם הביוס הזה חדש לי ומוזר לי חח והוא מרים לי תמהירות ל 1400 או 1600 במצב (CARZY) שפת הביוס חחנ.ב שחכתי עד איזה גובהה מעלות אסור לעבור במעבד QAUD 6600עם אתה יכול להזכיר לי זה יהיה מצוין
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני לא מכיר את הביוס שלך, אבל כנראה שיש לך אופציה לאוברקלוק אוטומטי- הגדרה כללית כלשהי, בד"כ לא אוברקלוק רציני. בשביל אוברקלוק נורמלי תצטרך לקרוא קצת (יש מדריך באתר) ולעבוד לפי הגדרות מותאמות אישית שאתה תקבע, תדרים ומתחים. תוכל להעזר בפורום אוברקלוקינג בשביל זה.בנוגע לטמפ' של Q6600, לא ניתן לנטר טמפרטורות בצורה יעילה ממש. מה שאני מציע זה שתשתמש בתוכנה RealTemp בשביל הניטור- יש לך שורה Distance to TJMax. המקסימום הוא שהערכים שם יגיעו ל-5 מעלות צלזיוס. ואני מדגיש, זה המקסימום. כי מעבר לזה (יותר נכון, מתחת לזה) אתה תגיע ל-TJMax שהיא הטמפ' בה המעבד יבצע Throttle. שוב, לפרטים נוספים- פורום אוברקלוקינג.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אמור להיות לך כפתור על הסינקים על הלוח אם הכפתור הזה עושה o.c אוטומטי (כמובן שלא משהוא רציני ).ומה אתה רציני לא יודעה דברים כל כך בסיסים שיש לך לוח כל כך יקר (על כך נאמר "ה' אגוזים למי שאיו לו שיניים " או משהוא בסיגנון ).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים כמו שציינתי כבר האופציה של הCPU LEVEL UP פשוט מאפשרת לך לבחור לאיזה "רמה" של OC אתה רוצה להגיע במעבד..ואז הלוח אם פועל בהתאם להגדות..מנסיון..האופציה הזאת גרועה ולא רלוונטית ממש..הכי טוב יהיה פשוט לעשות OC מהביוס ולהגדיר הכל ידני..
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר תודה לך עזרת לי מאוד OC בהמשך אני יעשה שאני ירכיב קירור יותר טובולזה שמעלי alexbmwבהתייחסות למשפט/מאמר שלך על זה ניתן לומרעם ידע רחב גם הבסיס ניתקע לך בין השינייםכך שתבין ידע הוא כל כך רחב אפילו שהגדולים והמבינים בנינולא יודעים נ.ב הלוח אצלי כאמור רק 7 ימים כך שידרש זמן להכיר את מלאו עוצמתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.