עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך ל- GTX 260\4870 ללוח אם PCIE 1.0 965P-DS3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של

Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3

עם PCIE 1.0

כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870

1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0

2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ?

3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

הודה לעוזרים

:)

פורסם

האמת היא שדווקא בקרייסיס (נוגע אליך LOL) יש מעט יותר הבדל בין PCI-E1 ל2, בכל אופן ככה או ככה צוואר הבקבוק כביכול ממש יהיה קטנטן בהשוואה לשני החריצים, מה עוד, שאם מפרט כמו שלך בכלל לא הייתי חושב על שידרוג..

בחיאת רבק יש לך 8800GTX

אם תחליט בעוד חצי שנה-שנה לשדרג אז המערכת שלך מוכנה, אין צורך להחליף כלום והספק שלך יחזיק כרטיסים כמו HD4870 או GTX260

פורסם

הוא צודק תישאר עם ה 8800gtx הוא עדיין נחשב כרטיס מאוד חזק שיריץ לך משחקים בסבבה!

פורסם
  • מחבר

אם אני יכול לשדרג לכרטיס כזה בכמה מאות שקלים מהנוכחי זה בטח שווה לי, בכל מקרה תשובות נוספות לשאלות שלי יעזרו :)

(אולי המחשב הזה בכלל עובר לידיים של אחי אבל בכל זאת חשוב לי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין PCIE1 ל2 בכרטיסים כאלה-שאלה שלא פעם חשבתי עליה)

פורסם

זה משמעותי רק למערכי CF/SLI וגם לא תמיד.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר דניס שבמקרה שלי עם הלוח הנ''ל וכרטיסים חדשים כאלה אין הבדל ביצועים בין גירסת PCIE1 ל 2 ואם יש אז הוא זניח ביותר ?

והספק יחזיק ?

פורסם

אז אתה אומר דניס שבמקרה שלי עם הלוח הנ''ל וכרטיסים חדשים כאלה אין הבדל ביצועים בין גירסת PCIE1 ל 2 ואם יש אז הוא זניח ביותר ?

והספק יחזיק ?

הבדל לא משמעותי.

הספק יחזיק.

(אז חוטפים קצת בראש בקרייסיס, זו לא סיבה להחליף כרטיס מסך ;D)

פורסם

הבדל לא משמעותי.

הספק יחזיק.

(אז חוטפים קצת בראש בקרייסיס, זו לא סיבה להחליף כרטיס מסך ;D)

תאמין לי הלוואי שכולם היו חושבים כמוך

פורסם

אין הרבה הבדל בין ה9800 ל 8800, אל תשדרג עוד, חכה לכרטיס טוב יותר בעוד שנתיים או בשנה הבאה.

פורסם

אין הרבה הבדל בין ה9800 ל 8800, אל תשדרג עוד, חכה לכרטיס טוב יותר בעוד שנתיים או בשנה הבאה.

אבל הוא רוצה בכלל לשדרג לGTX260...

פורסם

אבל הוא רוצה בכלל לשדרג לGTX260...

הכוונה שלי הייתה שהרבה אנשים כיום קונים 9800 והוא מריץ להם תמשחקים הכי חדשים.

יש לי חבר שקנה 9600 ומריץ איתו קרייסיס הראשון על HIGH כמו גדול.

פורסם

נכון אבל כרגע יש לו 8800GTX, זה כרטיס רצחני, יותר חזק מה9600GT וגם מה9800GT

פורסם

נכון אבל כרגע יש לו 8800GTX, זה כרטיס רצחני, יותר חזק מה9600GT וגם מה9800GT

ובגלל זה אני ממליץ לו לא לשדרג עכשיו אלא לשמור תכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים