עבור לתוכן

הצעה ללוח אם תומך SLI עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לוח אם לסוקט 775, המעבד שישודך אליו הוא E4500, והכרטיס מסך 8800GT,

נחברה לא משנה במיוחד, אבל עדיף מ אסוס,ג'יגה בייט,די אפ איי...

תודה :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה !

ללוח יש יכולות OC סבירות ?

פורסם

ללוח הזה יש צ'יפסט די מיושן, אני אישית לא הייתי הולך עליו...

לדעתי, אם אתה יכול להוסיף 200 שקל כדי לקחת לוח 750I, זה יהיה מצוין.

פורסם
  • מחבר

זה לא בשבילי, זה בשביל חבר, והגבול העליון הוא 500 שקל, זה שהוא ישן הופך אותו ללא טוב ?! אם הוא תומך גם ב 45 ממנו מטר אז מה יכול להיות רע ?

מה שגם ה E4500 מגיע עם מכפלה גבוהה, ככה שאני לא צריך איזה לוח ביצועיסט ביכולות FSB...

פורסם

זה שהוא ישן לאו דווקא הופך אותו לרע, אבל זה שלוח 750I חדש כן הופך אותו לטוב יותר...

בכל מקרה, אם זה הרף העליון של התקציב ואי אפשר לחרוג, קח את הלוח הזה.

פורסם

אני לא מכיר שום יתרון של 750I ששוה לשלם עליו יותר (ועוד 200 ש"ח).

הלוח סביר לגמרי ל - OC, מגיע ל 450-475 באס עם כפולי ליבה (עם QUAD הוא לא משהו ב - OC).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה ! אני אלך עליו... :xyxthumbs:

פורסם

אל תשכח לספר לנו עליו אחרי שתקנה.

רק כמה דברים שכדאי לדעת,

-אביט מפסיקה לייצר לוחות אם מה שאומר שזה יכול אולי לפגוע בעידכוני ביוסים ודברים דומים. אחריות אמורה להיות דרך אגב (החברה לא פשטה רגל).

- ביוס אחרון יצא בסוף 2007.

- לא כל מעבדי ה45NM נתמכים באופן ודאי. מספר מעבדים שם רשומים שהם תחת בדיקה, בינהם כל הסטפנינג E0, וה 5200 גם, זה יחסית מעודכן - מיולי, אבל לא יודע מה ניסגר עם זה.

טכנית יש את ה ASUS P5NSLI ב 320 ש"ח, מאוד זול. הבעייה שזה NF570, לא נראה לי שתומך ב 1333. אוברקלוקר בעייתי בבאסים גבוהים מ 300. אבל אסוס די דואגים לביוסים ותמיכה (רק לפני שבוע יצא ביוס עם עידכון מעבדים ללוח הישן הזה) והמחיר - מאוד זול.

יש גם לוח מקביל ל אביט של גיגהבייט במחיר דומה. אבל אין שום מידע עליו וגם נראה שמעולם לא יצא לו עידכון ביוס (כדאי שאני אבדוק שוב כי זה מוזר). סביר להניח שהוא גם קלוקר לא משהו אבל קשה לדעת בלי בדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים