עבור לתוכן

האם יש עתיד למשחקי הטניס ל - PC ?

Featured Replies

פורסם

בינתיים שתי הסדרות היחידות שמגיעות למחשב הן TOP SPIN ו - VIRTUA TENNIS כשהראשון מציאותי וקשה יותר והשני ארקיידי יותר.

אחרי ששיחקתי בגרסאות האחרונות שלהם (בטופ ספין רק השני יצא למחשב והשלישי לא) לא נותר במה לשחק.

קראתי ידיעה של GS ש - EA הולכים לפתח משחק טניס בהתחלה ל - WII ואז גם לשאר הפלטפורמות וזה מעודד (הגרפיקה ועניין הרשיונות יסתדרו לטובה) אבל זה לא נראה קרוב במיוחד ולא בטוח שייצא למחשב.

לינק - http://www.gamespot.com/wii/sports/unnamedeatennisgame/news.html?sid=6196291&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title

האם יש עוד משחקים בז'אנר שמפותחים ועומדים לצאת ?

פורסם

משחקי טניס באמת די זניחים בPC

האחרון למחשב virtual tennis 3

התנסתי בו אחלה משחק , שווה את הכסף

Top spin לא שמעתי שיש למחשב

לגבי השאלה שלך

העתיד של משחקי הטניס ,

לפי דעתי זה ישאר במצב של עכשיו שיצא פעם ב..

משחק טניס למחשב

לפי דעתי זה יותר טוב כי אין הרבה מה לחדש זה אחד על אחד או זוגות שאני שונא

חוץ מזה לא ידוע לי על שום משחק טניס שהולך לצאת למחשב

משחקים כאלה מיועדים יותר לקונסולות לדעתי

פורסם

למה לא פשוט לשחק טניס?

בשביל מה צריך משחק מחשב של ספורט כ"כ פשוט?

זה יותר טפשי אפילו מהמשחק פינגפונג של רוקסטאר בזמנו!...

פורסם

בתור אחד שלא רואה טניס קבוע בטלוויזיה (אני יודע מה הולך בכללי בעולם וזה אבל אני רק רואה תקציר פעם ב בחדשות הספורט),

אני חייב להגיד שמאוד מאוד נהניתי מVIRTUA TENNIS 3 ולדעתי 2 חסרונות יחידים שלו זה שאי אפשר שני שחקנים על אותו מחשב/קונסולה,

ועוד אחד שכשאתה מגיע למקום ראשון בעולם אין יותר מה לעשות עם זה, סתם להמשיך לשחק.

טופ ספין היה לי למחשב הקודם אבל הוא רץ לאט מדי (בהערכה זה היה פחות מ10 פריימים לשניה) אז ויתרתי.

פורסם
  • מחבר

למה לא פשוט לשחק טניס?

בשביל מה צריך משחק מחשב של ספורט כ"כ פשוט?

זה יותר טפשי אפילו מהמשחק פינגפונג של רוקסטאר בזמנו!...

אני משחק אבל קשה לשכנע חברים לבוא.

וזה ממש לא ספורט פשוט, אלא אם משחקים בזה כמו מטקות ובלי טכניקה.

לצערי TOP SPIN 3 אפילו לא הוכרז ל - PC.

פורסם

לצערי TOP SPIN 3 אפילו לא הוכרז ל - PC.

וזו אחת הסיבות שאני מתחרט שקניתי מחשב של 4000 שקל שיש את הבוקס 360 פרימיום בפחות מ2000.

היה לי שיקול בעבר שיותר משתלם מחשב בגלל שכל משחק מקורי בדור הבא זה הרבה כסף, ואי אפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב.

כדי לא להסתבך עם אזהרה מיותרת אני פשוט ארמוז שהשיקול הזה בדיעבד היה מוטעה.

יש מלא משחקים שלא יוצאים יותר למחשב כמו NBA לייב, טופס ספין 3, ודומיהם, וזה לא מסתכם רק במשחקי ספורט.

פורסם

וזו אחת הסיבות שאני מתחרט שקניתי מחשב של 4000 שקל שיש את הבוקס 360 פרימיום בפחות מ2000.

היה לי שיקול בעבר שיותר משתלם מחשב בגלל שכל משחק מקורי בדור הבא זה הרבה כסף, ואי אפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב.

כדי לא להסתבך עם אזהרה מיותרת אני פשוט ארמוז שהשיקול הזה בדיעבד היה מוטעה.

יש מלא משחקים שלא יוצאים יותר למחשב כמו NBA לייב, טופס ספין 3, ודומיהם, וזה לא מסתכם רק במשחקי ספורט.

פורסם

בכלל יש לו עבר או הווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים