עבור לתוכן

המתנה לכרטיס מסך עם מחשב חדש יותר מ3- חודשים מפוקס פי סי

Featured Replies

פורסם

יש מקרים בודדים שה - SLI משתלם.

אם לוקחים לוח זול כמו ה - ABIT 650I SLI ומשלבים שני 9800GT אז זה יוצא משתלם, אחרת באמת לא כדאי.

• תגובות 46
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

תראו, השקעתי הרבה כסף, אני יודע, אני רוצה NV, רוצה SLI, רוצה XFX, אני יכול לבצע OC לכל חלק שאני רוצה בלי שום בעיה (הלוח של XFX נותן מלא אופציות), אני אעשה OC ברגע שאני אקבל את ה260 שלי, ואז אני אעשה פה ביקורת רצינית על כל המערכת שלי, עם OC ובלי OC, חוצמזה לא יכול ליסבול את ATI חברה שלא משקיעה בצרכן באמינות המוצר כלל וכלל, כל תרד שני פה בפרום הוא בנושא בעיות בכרטיסים של ATI, ובעיקר בכרטיסים החדשים, ביצועים מרביים זה לא הכל (כמה FPS למעלה לא אומרים כלום), היה פה מישהו שדיבר על מינימום FPS, הוא צודק מאוד, מינימום FPS מאוד מאוד חשוב למשחק, ממוצע לא אומר כלום, לכרטיס שאני הזמנתי יש מינימום מאוד טוב ביחס לשאר הכרטיסים.

בכל אופן, אני ינסה ב-2 דרכים להביא את הכרטיס הזה, אבקש לקבל את הכרטיס של EVGA GTX 260 216SOC (שיגיע, כי נראה לי שהם ייותרו על הXFX)

או שאבקש זיכוי ואזמין את הכרטיס במקום אחר. (רק איפה...)

פורסם

פאק 8000 ש"ח... לפאנבויות בהחלט יש מחיר...

בתקציב כזה היתי לוקח לוח אם "פשוט" יותר, והעיקר זול יותר, כרטיס HD4870X2 וגומר סיפור... לא רואה שום SLI ממטר ^^

פורסם
  • מחבר

מה לעשות לא אוהב את ATI , תאמין לי אין לי בעיה לקנות עכשיו את ה- 4870X2, פשוט לא מאמין בחברה הזאת, ATI, במיוחד עכשיו שהם מכרו חלק מחברת האם שלהם AMD לכמה שייחים... http://hwzone.co.il/news/1223634375/89843

פשוט לא רוצה ATI.

פורסם

גישה טפשית, אם תקנה רק מחברה אחת לא תהנה מהתחרות.

פורסם

הנה כמה עיצות:

א. תכתוב עליהם בזאפ(יש לך חשבונית לא...?)

ב. תתקשר ותגיד שאתה רוצה לקבל את הסכום ששילמת על כרטיס המסך. כלומר, אם הכרטיס עלה בזמנו X אז תדרוש X.

ג. בכסף שתקבל, תקנה כרטיס מסך אחר מחנות אחרת וזהו.

ד. אם לא ירצו לתת לך X כסף, תפנה למנהל הסניף. לא ירצה, תפנה למנהל הרשת, לא ירצה, תפנה לתלונות הציבור ותמתין.

ה. אם לא יעזור דבר, אני ממליץ על בית משפט. יקח כמה חודשים אבל אם רוצים בכח, יקבלו.

פתרון נוסף:

תוכל להגיד שהכרטיס הזה חלש מידי למערכת שאתה תכננת להריץ ולכן אתה מעוניין להחזירו. ד.א. רכיב תחליפי אמור להיות 10% מהביצועים לא?

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

גישה טפשית, אם תקנה רק מחברה אחת לא תהנה מהתחרות.

למה טיפשית???

מה רע בזה שאני רוצה להיות נאמן לחברה הזו שלא אכזבה אותי אף פעם (NV)

אני מעדיף ורוצה לשלם להם מאשר למתחרים שלהם גם אם זה יותר, כי אני רוצה לראות את הלוגו של NV ולא של ATI ובנוסף אין קשר בקנייה מחברה אחת בלבד לתחרות...

בכל אופן אני פניתי לאנשים פה בפורום כדי שינסו לתת לי חוות דעת על זה שאני מחכה 3 חודשים לחלק שהזמנתי ולא למצב העו"ש שלי...

פורסם

אז תחליף את האייקון בשולחן העבודה :)

וברצינות, כמו שדניס כתב, מיותר וטיפשי להיצמד לחברה אחת למרות שידה היתה על העליונה בשנים האחרונות

קצת אופנמיינד ופתיחות לחברה המתחרה לא הזיקה לאיש.

צרכן חכם יודע שנאמנות למוצר של חברה שאינו מקבל ממנה שום ערך מוסף מלבד סטיקר יודע גם לעשות את הסוויץ' ההגיוני והנכון.

להיות פאנבוי זו מיני מחלה שיכולה להירפא בשניות, אם תחליט ותבין שאתה לא ממש מעניין לא את אנבידיה ולא את ATI

תחליט נבון לא עקשן

פורסם
  • מחבר

אז תחליף את האייקון בשולחן העבודה :)

וברצינות, כמו שדניס כתב, מיותר וטיפשי להיצמד לחברה אחת למרות שידה היתה על העליונה בשנים האחרונות

קצת אופנמיינד ופתיחות לחברה המתחרה לא הזיקה לאיש.

צרכן חכם יודע שנאמנות למוצר של חברה שאינו מקבל ממנה שום ערך מוסף מלבד סטיקר יודע גם לעשות את הסוויץ' ההגיוני והנכון.

להיות פאנבוי זו מיני מחלה שיכולה להירפא בשניות, אם תחליט ותבין שאתה לא ממש מעניין לא את אנבידיה ולא את ATI

תחליט נבון לא עקשן

זה ממש אבל ממש לא נכון.. "צרכן חכם יודע שנאמנות למוצר של חברה שאינו מקבל ממנה שום ערך מוסף מלבד סטיקר" ל- NV יש יותר יתרונות מול ATI, הנושא הזה נטחן יותר ממשבר הכלכלה העולמי שפוקד אותנו...

פורסם

התכוונתי לשתי החברות

פורסם

אם אתה מקשיב רק לעצמך איך אתה מצפה שיעזרו לך?

בכל מקרה.. כמו שכבר אמרו, תתקשר אליהם ותשאל אותם מה הולך ולמה עוד לא קיבלת את הכרטיס ותציק להם 3 פעמים ביום עד שהם יבינו ששילמת להם כסף ושאתה צריך לקבל את מה ששילמת עליו..

במידה ואתה לא מקבל אותו תוך שבוע תעשה אחד מהדברים הבאים :

1. תבטל את ההזמנה ותבקש את מלוא התשלום שלך על הכרטיס וסע לשלום וקנה מחנות אחרת כרטיס מסך

2. תבקש מהם אלטרנטיבות - GTX 260 מחברות שונות ותבחר לך את אחד שכן יש להם במלאי...

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות ! :xyxthumbs:

באמת עזרתם לי ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תנסה אולי לזכות בכרטיס של ATI בחינם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364000.0

רק אל תגיד לי שלא תרכיב אותו אח"כ במחשב ;)

אני אמכור אותו ואקח לי עוד GTX 260... בשביל מה יש לי SLI... :cool2:

דרך אגב, הכרטיס שמסוקר פה: http://www.guru3d.com/article/evga-geforce-gtx-260-core-216-superclocked-review/1

עוקף את 4870 כמעט בכל פרמטר, כך שאני משנה את ההזמנה לכרטיס הזה.. ואני מבטיח לך אני אקבל אותו ללא תוספת מחיר..

קח בחשבון שאת הכרטיס הם בדקו עם מערכת ממוצעת ומאוד פופולרית, והכי חשוב כמעט זהה לשלי...

Mainboard

nVIDIA nForce 680i SLI (eVGA)

Processor

Core 2 Duo E8400 3.0 GHz / 1333

Memory

2048 MB (2x1024MB) DDR2 1066 MHz Corsair

Power Supply Unit

BFG ES series 800 Watt PSU

עכשיו גם כולם יכולים לקרוא ולראות, 260GTX CORE216 SOC יותר טוב מ- 4870, והוא שווה את ההפרש הזה ! 300 ש"ח.

ואני לא מצטער לשניה אחת על הבחירות שעשיתי במע' שלי. :)

פורסם

300 ש"ח יותר הוא בטוח לא שווה, 100 אולי.

והנה ביקורת על HD4870 שמנצח GTX 260, לינק - http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd4870toxic/

זה די צמוד.

אם אתה כבר משנה הזמנה אז קח GTX 260 216 הכי זול, כלומר הזה של POV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים