פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר xtract,אז אם ככה לא הבנתי את הדברים שלך ואני מצטער!עכשיו לגבי המקלדת עצמה אני אראה,אם זול יותר שם אולי אני אקנה,אם יקר יותר בכלל לא משתלםולגבי האחריות זו לא אחריות ארצית בכל חנות מחשבים בארץ בין אם זה באילת ובין אם זה בנהריה?
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים ניראה לי הוא מתכוון כאילו אם קניתי באייבורי אילת סתם דוגמאויש את חנות אייבורי גם בנהריה אז אם אפשר לפנות אלייהם במידת בעיה למימוש אחריות .....
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר כן זה מה שהוא התכוון שאם זו רשת ארצית אז ברור שתיהיה אחריות,אבל אם זו חנות מקומית לא תיהיה אחריותטוב שאמרת את זה הדלקת אצלי נורה אדומה לפני שאני אלך לקנותאבל מצד שני...בד"כ מוצרים של חברות טובות כמו לוג'יטק לא מתקלקלים נכון?או שאי אפשר לא לצפות להפתעות בדברים האלו?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים xtract למה התכוונת כשאמרת זה בדיוק מה שאנחנו אומרים?שכדאי לקנות שם את המקלדת?ויניב,אני לא יודע לגבי החנות שאתה מדבר עליה,מה שאני יודע שסה"כ יהיו לי שעתיים להסתובב שם,אני לא יודע אם אני אוכל להגיע לכל מקום בעיר כי עדיין זו עיר יחסית גדולה,אני חושב שאני אהיה בעיקר באיזור מרכז העיר,ליד בתי מלון והקניונים,ובגלל זה המקום שאם אני אקנה בו זה יהיה בקניון מול היםשם יש חנות מחשבים טובה?יש בקניון את באג,ופקטום בכניסה לעיר ממש על הדרך במרכז ביג חיייבם לעבור דרך שם בכניסה לעיר
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר טוב,אני אעבור בבאג...הבנתי שיש גם את ניורון סטור...איך הם?ולגבי המקלדת:האמת היא שעכשיו אני חושב על זה אז לא נעים להיתקע עם מקלדת לא עובד ולנסוע עד אילת בשביל לתקן אותה,מצד שני ככה סתם אני לא אוכל לקנות אותה ובגלל זה אני מנצל את העובדה הזואני אראה אם זה באמת יותר זול שם אני אקנה אם לא אז לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.