עבור לתוכן

מקלדת לוג'יטק WAVE באילת

Featured Replies

פורסם

היי

אני עוד מעט נוסע לאילת,ואני רוצה לדעת כמה יכולה לעלות מקלדת WAVE שם באילת....בהתחשב בעובדה ששם אין מעמ אז זה עולה פחות.איפה אפשר לבדוק מה המחיר שלה שם?ודרך אגב כאן במחיר הרגיל היא עולה 270,לגבי הכסף אני לא דואג יש לי מספיק ואני יכול לקנות אותה,רק צריך לדעת כמה היא עולה.

תודה

שבת שלום

פורסם

כל הקטע הזה של בלי מע"מ באלית סתם דפוק והמחירים כמעט זהים לחנות שלא באילת...

פורסם

^^

זאת לא השאלה

אם היא עולה פה 270 ונניח שזה מחיר אוניברסלי שכול החנויות מוכרות אותה ככה..

באילת לפי טענתך שזה פחות מס ערך מוסף של 17 אחוז

בערך זה יוצא 50 שקלים פלוס מינוס הנחה ..

פורסם

איך ידעתי שמישהו יגיד את זה

אחוז וחצי שמשנה 6 שקלים

באמת משנה לחישוב של כרגע?

פורסם

אז אולי תחשב לפי 20% ? הרי עוד כמה שקלים גם לא ישנו.

בכל אופן, אם אתה לא גר מאילת בחיים לא היתי קונה משם שום דבר בישביל לחסוך כמה גרושים.

אני למשל קיבלתי את ה-Wave שלי ומדי פעם היה נתקע לי מקש אחד. החזרתי לחנות וקיבלתי חדשה מהקרטון. היית רוצה להתקע עם מקלדת יקרה מאוד שלא עובדת פרפקט/לסוע במיוחד לאילת בישביל שטות כזו, הכל כדי לחסוך 20 שקל? נו באמת..

פורסם

המחירים על חומרת מחשבים באילת ממש לא זולים כפי שהרבה אנשים חושבים. אני חזרתי לא מזמן משם, ויצא לי להסתובב בכמה חנויות מחשבים שם וכמעט כל החומרה זהה במחיר לחנויות ידועות או אפילו יותר יקרה.

פורסם
  • מחבר

אז בעיקרון מה אתם אומרים?כדאי לקנות שם את המקלדת הזאת?זה יצא לי פחות כסף?

ומישהו יוכל בבקשה לחשב בשבילי ולהגיד לי כמה היא תעלה לי שם אחרי הנחה של מעם והכל?

ודרך אגב אני לא נוסע לשם במיוחד בשביל זה,פשוט אני נוסע עם הבצפר,ואני כבר אהיה שם אז זו הזדמנות בשבילי לקנות משהו שם,כי אני אקח איתי בסביבות ה300 שח אז שיהיה לי על משהו לבזבז אותם,ואם כבר אז שיהיה משהו חיוני....

פורסם

כן...זה בדיוק מה שאנחנו אומרים :screwy:

פורסם

כבר הרבה שנים אני לא גר באילת אבל גם עכשיו וגם אז יש שם רק חנות אחת שמכבדת את עצמה,פטקום מחשבים נראה לי יושבת עכשיו במרכז ביג.תבדוק שם זה בכניסה לעיר

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה ניראה לי דווקא ששמה ידפקו מחירים

לא יוזילו

כי הם באילת

זה רחוק מכול עיר

חוץ מעניין ההזמנות

זה בעיה רצח לקנות נגיד מקלדת או מחשב או משהו

הם מנצלים את זה שהם החידים באזור ובעצם הופכים ל''גזלנים'' חחחח :lol:

פורסם
  • מחבר

xtract למה התכוונת כשאמרת זה בדיוק מה שאנחנו אומרים?שכדאי לקנות שם את המקלדת?

ויניב,אני לא יודע לגבי החנות שאתה מדבר עליה,מה שאני יודע שסה"כ יהיו לי שעתיים להסתובב שם,אני לא יודע אם אני אוכל להגיע לכל מקום בעיר כי עדיין זו עיר יחסית גדולה,אני חושב שאני אהיה בעיקר באיזור מרכז העיר,ליד בתי מלון והקניונים,ובגלל זה המקום שאם אני אקנה בו זה יהיה בקניון מול הים

שם יש חנות מחשבים טובה?

פורסם

xtract אמר בציניות!

פורסם

התכוונתי שאני לא יודע מאיפה הנפצת שטות כזו!

גם אני וגם עוד שני אנשים (אאל"ט) אומרים לך שלא כדאי, שהחיסכון בכסף (אם בכלל) לא כדאי, שעניין האחריות בעיתי למי שרק קופץ לביקור ולא גר שם.

אחרי כל זה אתה בא ומבין מזה שבעצם כדאי - כאילו התעלמת לחלוטין מהדברים שלנו, אז תעשה מה שטוב לך

פורסם

יש את המקלדת הזו באילת???

אני חשבתי שבתחום המחשבים העיר אילת רק עכשיו המומה מהמעבר מ- פנטיום 3 לפנטיום 4...

מי קונה חומרה באילת... יעלה יותר יקר מחנות בפ"ת שהלקוח האחרון שלה קנה RIVA TNT2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים