פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים Yuin PK2 הן אוזניות הכפתור הכי משתלמות בשוק, אני קניתי אותן בעצמי מחו"ל והן טובות מאוד כפי שנרשם בדיונים רבים ב-Head-Fi (פורום גדול בענייני מוזיקה עם הרבה מומחים בתחום).
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים אז מצטער כנראה שזה מישהו עם שם דומה לשלך תמיד מחייך- שלחתי לך ה"פ תענה בקשה
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר תודה על ההסבר.אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מה גם שראיתי שהם דיי מעל התקציב שלי (מחיר של 80$).את ה YUIN PK2 האלו יש באירופה? (כי יש לי בקרוב חבר שנוסע לטיול)אין משהו נורמלי בסביבות ה 150-200 שקל שניתן לקנות בארץ?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים לי יש את הסנהייזר MX400, נחמדות מאוד לאוזניות כפתור .יש גם כמה דגמים של AKG שנכנסים בתקציב, מפורסמים בבאג
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר ה MX560 נשמעות רעיון לא רע איך איכות הסאונד שלהם ביחס לאוזניות In Ear כמו ה CX300 לדוגמא?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים בוא אני יגיד לך ככה.כרגע אני מנסה לקנות את ה YUIN PK2 שאין בארץ שהם ממש טובות אם אני לא יצליח אני הולך על ה MX560 ככה שזה דגם מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.