עבור לתוכן

PORT 80 CARD

Featured Replies

פורסם

ראיתי את זה פה, מה שכתוב שם זה רק שאם המחשב לא "עולה" בגלל הגדרה שגויה בביוס, הוא יעזור לך לגלות אותה ע"י מספר או משהו.

מישהו יכול לפרט ולהסביר?

איך בדיוק אני יודע לפי הכרטיס איזו הגדרה שגויה? לאן הכרטיס מתחבר? איך הוא פועל (זה פחות חשוב...) וכל דבר אחר שקשור יעזור.

זאת התמונה אם מישהו רוצה לראות (בטח עוד כמה שניות היא לא תעבוד לכם. אז פשוט כנסו ללינק למעלה) :

http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/images/port80.jpg

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו שמתי לב שכתוב שם

The pictures show two different port 80 cards. The model above is designed for an ISA slot, whereas the card below it fits into a PCI slot.

ככה שהשאלה לאן הוא מתחבר נפתרה.

פורסם

איפה אני יכול לקנות דבר כזה וכמה הוא עולה?

פורסם

פורט 80 הוא פורט קבוע בכל מחשב שמציג קודי ביוס, למשל מספר המייצג העלאה של כונן הדיסקטים וכו'. בכרטיס כזה תראה מספרים רצים עד ליצוג FF (שזה אגב ייצוג של בייט בינארי בהקסדסימאלי - אם זה מעניין - ה FF זה המספר הגבוה ביותר שניתן להגיע אליו בבייט אחד ולנו, בני האדם, בדסימאלי אומר 255).

FF אומר שהכל תקין.

היה וזה נתקע במספר - אפשר לראות מה בעצם עוצר את ה POST כמו למשל בצ'פסט של VIA, ה 266, שנתקע באוברקלוק של FSB מעל מהירות אפיק של 38 מ"ה בגלל בקר ה USB בצ'יפסט, כך אפשר לדעת מה גרם לבעיה. שאותה, אגב, סידרו עם ה 266a.

ישנם לוחות אם עם צג דו-ספרתי כזה על הלוח עצמו; באסוס ה iPANEL מראה את זה וחוץ מאלה ישנם עוד יצרנים רבים מאוד (וכמעט כל יצרניות הלוא"םים שמייצרים את זה), למשל למעבדות.

ככה סתם אתה לא צריך את זה, אלה אם תתקל בזה חינם או שתקבל את זה על הלוא"מ או עם ה iPANEL ודומיו.

:hat:

פורסם

איפה אני יכול לקנות דבר כזה וכמה הוא עולה?

אני גם מחפש כרטיס כזה.הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי בארץ עולה יותר מידי (700 ) ועושה עוד כמה דברים , בפלונטר.

פורסם

אני קונה כנראה IPANEL ב 137

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים