עבור לתוכן

טמפ' כרטיס מסך Geforce 8600gt

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תכלס, אתה צודק yuraxp ! אז מה פה הבעיה ? ???

אה כן..משחקים רצים חלק חוץ מלפעמים ב PES יש את הריבועים האלה אבל זה דיי נדיר ולא מפריע למשחק (לא נתקע ולא יוצא)

• תגובות 41
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז כניראה שאין בעיה :)

כמו שאמרת בעצמך עובד לך הכול טוב,מה הבעיה? לגבי PES אולי יש איזה PATCH,כמו כן נסי לעדכן דרייברים.

פורסם

כמה זמן הכרטיס אצלך??

יכול להיות שבגלל שהוא התישן אז הוא נדפק קצת

2.יכול להיות שהסירקולציה במארז גרועה והטמפ' קופצות לשמיים

פורסם
  • מחבר

הכרטיס אצלי רק חודש.

מזתומרת סירקולציה? בהקשר של המאוורר של המעבד והדיסק הקשיח? ציינתי כבר שהטמפ' שלהם מצוינות :).

ואיך יודעים אם הדרייברים הכרטיס עדכניים? [br]פורסם בתאריך: 10.10.2008 בשעה 16:03:43

כשחושבים על זה..במארז למטה, איפה שהחיבור של המסך...שם אין בכלל פתחי אוורור אבל למטה מזה, ממש בצד המארז (צד ימין) יש המון חורים קטנים. מה זה אומר?! ???
פורסם

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html

זה הכי חדשים לXP

סירקולציה של טיב זרימת האוויר במארז,כלומר אין איזה מערבולות של אוויר שלא נותנות לאוויר חם לצאת אם יש לך מאורר שמוציא אוויר.

פורסם
  • מחבר

וואלה, זה כבר אין לי מושג...

איך אפשר לדעת באמת? ;D

מורידה את הדרייבר...מה, זה יוריד את הטמפ'?! איך זה הגיוני?

ובעצם חוץ מקיצור אורך חיי הכרטיס - אין בעיה עם טמפ' שכזו? ומי אשם בכך? המפרט שסידרתי לעצמי או משהו בהרכבה בחנות שלא הרכיבו טוב או משהו כזה?

פורסם

88 מעלות זה יותר מדי לדעתי ..

אצלי מקסימום 75 במאמץ...

ולי יש את ה88GT

אז לא יודע או שתגביר בעזרת rivatuner את מהירות המאוורר על הכרטיס מסך

או שתקנה גוף קירור ...

פורסם

וואלה, זה כבר אין לי מושג...

איך אפשר לדעת באמת? ;D

מורידה את הדרייבר...מה, זה יוריד את הטמפ'?! איך זה הגיוני?

ובעצם חוץ מקיצור אורך חיי הכרטיס - אין בעיה עם טמפ' שכזו? ומי אשם בכך? המפרט שסידרתי לעצמי או משהו בהרכבה בחנות שלא הרכיבו טוב או משהו כזה?

אפשר לראות אם הסירקולציה טובה בכמה דרכים:

כמה מאווררים יש במארז

איך הם מסודרים(כמה מאווררים מכניסים אוויר כמה מוציאים)

הסדר של המארז(אם הכבלים במארז מפוזרים אז הם מפריעים לזרימת האוויר והעברת האוויר החם למאווררים שמוציאים את אותו אוויר חם)

פורסם
  • מחבר

אני תכף אבדוק את זה ברק, תודה לך...

ומה לגבי האשמים בטמפ' הזו ? זה המפרט או הרכבה לא נכונה? כי איך יכול להיות שלמי שיש את אותו כרטיס מסך עם אותו מאוורר בדיוק הטמפ' אצלו שונות מאצלי?

הרכבה דפוקה אולי!? ישר למעבדה נראה לי.. >:( זה מוזר

פורסם

דרייבר לכרטיס לא משפר טמפ,אלא תמיכה במשחקים כמו למשל הריבועים שלפעמים יש לך בPES יכול לסדר את זה.

אני מציע לך לחפש בגוגל ביקורת לכרטיס כמו שלך,אם יש תוכלי לראות לאיזה טמפ הם גיעו איתו.

פורסם

כמו שרשמתי

עם OC די גבוה לקירור סטוק הגעתי ל76 אצלה במאמץ עם קרור שאמור להיות טוב יותר טוב יותר זה 80+

אני תכף אבדוק את זה ברק, תודה לך...

ומה לגבי האשמים בטמפ' הזו ? זה המפרט או הרכבה לא נכונה? כי איך יכול להיות שלמי שיש את אותו כרטיס מסך עם אותו מאוורר בדיוק הטמפ' אצלו שונות מאצלי?

הרכבה דפוקה אולי!? ישר למעבדה נראה לי.. >:( זה מוזר

קצת סדר במארז ותוספת של מאוורר אחד או שתיים יכולה להוריד את הטמפ' (מניסיון) מעבדה נראה לי צעד קיצוני זה לא שהכרטיס הולך להתפוצץ בכל רגע
פורסם
  • מחבר

ברק, ממש תודה לך! נראה לי שבאמת אסדר שם כמה דברים! רק משהו אחרון קטן...איך מסדרים את החוטים שם?

והאם בנתיים אפשר להצמיד מאוורר רגיל קטן כזה למארז ? (אם כן אז איפה בדיוק למקם אותו? )

פורסם

את החוטים הכי טוב לחבר בעזרת אזיקונים,לגבי מאוור מאחור (בתוך המארז) צריכים להיות לך 4 חורים כאלה אשר לשלם אפשר להבריג את המאורר,יכול להיות שיש גם מקדימה,אבל זה תלוי במארז.

פורסם
  • מחבר

אזיקונים? מה זה? ומחברים את כולם ביחד ? אפשר עם גומייה במקום? ולגבי המאוורר, התכוונתי שאין לי מאוורר למחשב אלא מאוורר שולחני רגיל (קטן). האם הוא יעזור במשהו, לפחות לבנתיים? =]

פורסם

אפשר לאחד את כל החוטים עם אזיקון או סלוטייפ,או פשוט לדחוף אותם לצדדים

וכן אפשר להצמיד מאוורר רק כמה דברים:

יש לך מאוורר כבר במארז?? ואם כן אז איפה?

בד''כ יש בצד המארז מקום אם יש שם מקום אז תשימי את המאוורר כך שהוא יוציא אוויר

אם אין שם מקום אז יש מקדימה בתחתית המארז שמה בד''כ שמים מאוורר שיכניס אוויר

את יכולה להעזר גם במדריך הזה:http://hwzone.co.il/guides/casecool/

עריכה:לא נראה לי שזה יעזור אולי את יכולה לכוון אותו על הכריס מסך למרות שלא נראה לי שזה ישפיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים