פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר תכלס, אתה צודק yuraxp ! אז מה פה הבעיה ? ???אה כן..משחקים רצים חלק חוץ מלפעמים ב PES יש את הריבועים האלה אבל זה דיי נדיר ולא מפריע למשחק (לא נתקע ולא יוצא)
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אז כניראה שאין בעיה כמו שאמרת בעצמך עובד לך הכול טוב,מה הבעיה? לגבי PES אולי יש איזה PATCH,כמו כן נסי לעדכן דרייברים.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים כמה זמן הכרטיס אצלך??יכול להיות שבגלל שהוא התישן אז הוא נדפק קצת2.יכול להיות שהסירקולציה במארז גרועה והטמפ' קופצות לשמיים
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר הכרטיס אצלי רק חודש. מזתומרת סירקולציה? בהקשר של המאוורר של המעבד והדיסק הקשיח? ציינתי כבר שהטמפ' שלהם מצוינות . ואיך יודעים אם הדרייברים הכרטיס עדכניים? [br]פורסם בתאריך: 10.10.2008 בשעה 16:03:43 כשחושבים על זה..במארז למטה, איפה שהחיבור של המסך...שם אין בכלל פתחי אוורור אבל למטה מזה, ממש בצד המארז (צד ימין) יש המון חורים קטנים. מה זה אומר?! ???
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.htmlזה הכי חדשים לXPסירקולציה של טיב זרימת האוויר במארז,כלומר אין איזה מערבולות של אוויר שלא נותנות לאוויר חם לצאת אם יש לך מאורר שמוציא אוויר.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר וואלה, זה כבר אין לי מושג...איך אפשר לדעת באמת? ;Dמורידה את הדרייבר...מה, זה יוריד את הטמפ'?! איך זה הגיוני?ובעצם חוץ מקיצור אורך חיי הכרטיס - אין בעיה עם טמפ' שכזו? ומי אשם בכך? המפרט שסידרתי לעצמי או משהו בהרכבה בחנות שלא הרכיבו טוב או משהו כזה?
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים 88 מעלות זה יותר מדי לדעתי .. אצלי מקסימום 75 במאמץ...ולי יש את ה88GTאז לא יודע או שתגביר בעזרת rivatuner את מהירות המאוורר על הכרטיס מסךאו שתקנה גוף קירור ...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים וואלה, זה כבר אין לי מושג...איך אפשר לדעת באמת? ;Dמורידה את הדרייבר...מה, זה יוריד את הטמפ'?! איך זה הגיוני?ובעצם חוץ מקיצור אורך חיי הכרטיס - אין בעיה עם טמפ' שכזו? ומי אשם בכך? המפרט שסידרתי לעצמי או משהו בהרכבה בחנות שלא הרכיבו טוב או משהו כזה?אפשר לראות אם הסירקולציה טובה בכמה דרכים:כמה מאווררים יש במארזאיך הם מסודרים(כמה מאווררים מכניסים אוויר כמה מוציאים)הסדר של המארז(אם הכבלים במארז מפוזרים אז הם מפריעים לזרימת האוויר והעברת האוויר החם למאווררים שמוציאים את אותו אוויר חם)
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אני תכף אבדוק את זה ברק, תודה לך... ומה לגבי האשמים בטמפ' הזו ? זה המפרט או הרכבה לא נכונה? כי איך יכול להיות שלמי שיש את אותו כרטיס מסך עם אותו מאוורר בדיוק הטמפ' אצלו שונות מאצלי? הרכבה דפוקה אולי!? ישר למעבדה נראה לי.. זה מוזר
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים דרייבר לכרטיס לא משפר טמפ,אלא תמיכה במשחקים כמו למשל הריבועים שלפעמים יש לך בPES יכול לסדר את זה.אני מציע לך לחפש בגוגל ביקורת לכרטיס כמו שלך,אם יש תוכלי לראות לאיזה טמפ הם גיעו איתו.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים כמו שרשמתי עם OC די גבוה לקירור סטוק הגעתי ל76 אצלה במאמץ עם קרור שאמור להיות טוב יותר טוב יותר זה 80+ אני תכף אבדוק את זה ברק, תודה לך... ומה לגבי האשמים בטמפ' הזו ? זה המפרט או הרכבה לא נכונה? כי איך יכול להיות שלמי שיש את אותו כרטיס מסך עם אותו מאוורר בדיוק הטמפ' אצלו שונות מאצלי? הרכבה דפוקה אולי!? ישר למעבדה נראה לי.. זה מוזר קצת סדר במארז ותוספת של מאוורר אחד או שתיים יכולה להוריד את הטמפ' (מניסיון) מעבדה נראה לי צעד קיצוני זה לא שהכרטיס הולך להתפוצץ בכל רגע
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר ברק, ממש תודה לך! נראה לי שבאמת אסדר שם כמה דברים! רק משהו אחרון קטן...איך מסדרים את החוטים שם?והאם בנתיים אפשר להצמיד מאוורר רגיל קטן כזה למארז ? (אם כן אז איפה בדיוק למקם אותו? )
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים את החוטים הכי טוב לחבר בעזרת אזיקונים,לגבי מאוור מאחור (בתוך המארז) צריכים להיות לך 4 חורים כאלה אשר לשלם אפשר להבריג את המאורר,יכול להיות שיש גם מקדימה,אבל זה תלוי במארז.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אזיקונים? מה זה? ומחברים את כולם ביחד ? אפשר עם גומייה במקום? ולגבי המאוורר, התכוונתי שאין לי מאוורר למחשב אלא מאוורר שולחני רגיל (קטן). האם הוא יעזור במשהו, לפחות לבנתיים? =]
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אפשר לאחד את כל החוטים עם אזיקון או סלוטייפ,או פשוט לדחוף אותם לצדדיםוכן אפשר להצמיד מאוורר רק כמה דברים:יש לך מאוורר כבר במארז?? ואם כן אז איפה?בד''כ יש בצד המארז מקום אם יש שם מקום אז תשימי את המאוורר כך שהוא יוציא אוויראם אין שם מקום אז יש מקדימה בתחתית המארז שמה בד''כ שמים מאוורר שיכניס אוויר את יכולה להעזר גם במדריך הזה:http://hwzone.co.il/guides/casecool/עריכה:לא נראה לי שזה יעזור אולי את יכולה לכוון אותו על הכריס מסך למרות שלא נראה לי שזה ישפיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.