עבור לתוכן

טמפ' כרטיס מסך Geforce 8600gt

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם טמפ' בזמן מנוחה של 60 מעלות צלזיוס ובין 80-88 כשמשחקים הן טמפרטורות סבירות?

ואם לא, איך מפחיתים אותן?

תודה מראש ושבת שלום לכולם! ;D

• תגובות 41
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלו טמפ נורמליות

פורסם

אצלי זה 50-52 במנוחה ומקס' 70 במאמץ (כרטיס חדש)

פורסם

אצלי בקיץ זה 50 במנוחה (עם אוברקלוק) ובמאמץ 65-66.

בחורף זה לא עובר את ה 35 במנוחה ואת ה 55 במאמץ.

איזה חברה הכרטיס שלך?

שלי זה פאליט.

יש לך מאוורר על הכרטיס או שזה SILENT PIPE?

פורסם

לדעתי זה טיפה גבוה מדי... אני עם סיילנט פייפ של ג'יגה בייט, במנוחה איזור ה45, מאמץ איזור ה65... איזה קירור יושב לך על הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא של asus ...משהו עם magic אבל לא silent magic.

הכרטיס חדש (בן חודש) ..איך יודעים אם יש בכלל מאוורר על הכרטיס ? לפי דעתי יש, הרי אחרת הוא היה מזנק הרבה הרבה יותר בטמפ', לא ? בדקתי בSPEEDFAN והוא מזהה 5 מאווררים (Sys fan, cpu0 fan,aux0 fan, cpu1 fan, aux1fan) - האם אחד מאלה הוא המאוורר של הכ. מסך?

אגב, הטמפרטורות של המעבד והדיסק הקשיח נורמליות...

פורסם

אתה יכול פשוט לפתוח את המארז ולראות אם יש מאורר :)

פורסם

אצלי הכרטיס הוא של INNOVISION עם קירור סטוק :kopfpatsch:

ניסיתי לעשות לו OC (הגעתי עד 670 לליבה ו430 לזיכרונות)והוא היה יציב למשך שעה!!! :silly:

פורסם
  • מחבר

אופס..התכוונתי שרק אחד מהמאווררים (CPU0 FAN) מראה על SAMPLE 2637 RPM וכל השאר מראים 0

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0

הנה המפרט של הכרטיס מסך שלי. אם בתמונה יש שם מאוורר אז כנראה שזה עם מאוורר (לא בדקתי בתוך המארז).

אגב, טמפ' המעבד והדיסק הקשיח מעולות ואף נמוכות מהרגיל...בכל מקרה, למי עליי להאמין ? רובכם חושבים שאלו טמפ' גבוהות מדיי עבורו הרי..

פורסם

האתר לא עולה לי,אבל מה שאני רוצה להגיד זה שאם אתה לא חווה בעיות,כמו מהסך שמתכבה באמצע המשחק,כול מיני ארטיפקטים (ריבועים כאלה במסך) אין סיבה לדאגה,אם לכרטיס היה חם הוא היה אומר לך את זה.

פורסם

יש לו מאוורר

ובאמת אם הכל עולה כמו שצריך אז אין מה לדאוג

פורסם

כן אבל חום כזה בטח ייקצר לו את חיי הכרטיס...

בכל מקרה תפתח את הדלת של המארז רגע ותראה אם יש לך מאוורר על הכרטיס עוד לא הבנתי מה כל כך קשה בזה...זה הדבר הראשון שאני עושה כשאני מקבל מחשב חדש :P

אם יש מאוורר שים לב אם הוא פועל, ואם אין לך מאוורר אז...אלו הטמ"פ של הכרטיס כנראה.

פורסם

אופס..התכוונתי שרק אחד מהמאווררים (CPU0 FAN) מראה על SAMPLE 2637 RPM וכל השאר מראים 0

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0

הנה המפרט של הכרטיס מסך שלי. אם בתמונה יש שם מאוורר אז כנראה שזה עם מאוורר (לא בדקתי בתוך המארז).

אגב, טמפ' המעבד והדיסק הקשיח מעולות ואף נמוכות מהרגיל...בכל מקרה, למי עליי להאמין ? רובכם חושבים שאלו טמפ' גבוהות מדיי עבורו הרי..

ובתמונה אכן יש מאוורר.

מקסימום שיעשה underclock... :kopfpatsch:

אם זאת הטמפ' אין הרבה מה לעשות חוץ מלהגביר את עוצמת המאוורר או משהו

פורסם
  • מחבר

עוצמת המאוורר כבר כווונה עם RIVATUNER ל 100 % כאשר הטמפ' יותר מ50...וזה מאשר לי את זה ב GPU-Z.

אני אבדוק במארז...תודה רבה לכם. רק מתי עושים את זה? בזמן שהמחשב דולק או כשהוא מכובה? ואם המאוורר לא עובד, מה עושים?

אני בת!=]

פורסם

אפשר לפתוח את המארז גם כשהוא פועל זה לא משנה,המאורר פועל בטוח אחרת כרטיס היה קורס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים