פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים שלום לכולם.אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה.ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל?שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללתLAN IP , כמו10.0.0.110.0.0.2מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור?שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו?תודה רבה לכולם.עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה.אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב?תודה רבה!
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים UPNP מאפשר לתוכנות (נגיד UTORRENT) לגשת לראוטר ולהפנות פורטים במקרה הצורךברשימה של הIP אתה צריך לבחור את הכתובת של המחשב שאליו אתה רוצה להפנות את הפורטיםDMZ HOST מגדיר כתובת אחת שכל הפורטים מופנים אליה (כלומר פתוחים) מלבד אלו שמופנים לכתובת ספציפית אחרת
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים אני רק רוצה להוסיף שUPNP מוריד את רמת האבטחה שאתה מקבל מהנתב קרוב לאפס.
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים מחבר אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה!אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושהport forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב?כמו כן, למה משמש הip filtering?תודה רבה!
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים הגדרת של הפניית פורטים היא רק פר כתובת IP.יש לך פונקציה של סינון כתבות IP בנתב?
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים מחבר הגדרת של הפניית פורטים היא רק פר כתובת IP.יש לך פונקציה של סינון כתבות IP בנתב?אני לא יודע אם יש לי פונקציה כזאת...- אבל בכל אופן איך זה קשור לשאלה שלי?
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים מחבר מה הדגם שלו?אפשר להביט בחוברת.aztech 600ewתודה, אבל לפני שאביט בחוברת, תוכל להסביר לי למה משמשת האופציה הזאת?
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים יש לי 600EW עם קושחה ישנה והאמת שאף פעם לא יצא לי לבדוק את הפונקציה הזאת.זה נראה כמו מנגון לסינון מידע בדומה לMAC filter ו URL filter שיש לך שם בתת תפריט management.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.