פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר מה הקטע הזה שאפשר לדבר עם התובע ולסגור עיניינים לפני פגישה עם השופט?יש מצב להוציא ממנו עונש נמוך? הבנתי שהם רק רוצים לסגור תיקים כמה שיותר מהר ...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים התירוץ היחיד שאתה יכול לתת זה שעקפת מישהו ואז מותר לך לנסוע 20 קמש יותר אבל בגלל שאמרת שהכביש היה ריק אז אין לזה סיכוי.שטויות במיץ, אתה גורם להטעיה של נהגים חדשים. גם כשעוקפים לא מותרת חריגה מהמהירות המותרת ולא בקמ"ש בודד.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים זה לא מקפיץ אותך לעל חלל?אומרים שאם אתה עובר את ב99.9457 קמ"ש בסיבובים יכול להפתח חור שחור.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מה הקטע הזה שאפשר לדבר עם התובע ולסגור עיניינים לפני פגישה עם השופט?יש מצב להוציא ממנו עונש נמוך? הבנתי שהם רק רוצים לסגור תיקים כמה שיותר מהר ...אפשר לסגור איתו על הקנס המקורי אבל אין ערבות שלא תיכנס בסוף למשפט.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים תקווה שאולי הם פספסו את הלוחית של המכונית שלך,לי היה קטע שעברתי בטעות מסילת רכבת כשהיה עוד רמזור אדום (לא הרמזור של הרכבת אלא רמזור נפרד) ומישהו (סמוי בן זונה מנייאק) צילם אותי,כנראה אבל שהוא לא תפס אותי כי עברו כבר כמה חודשים טובים ולא קיבלתי דו"ח או כול זימון לבית משפט.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים תגיד תודה שאתה חי בכלל ויכול לכתוב בפורום הזהזימון למשפט לוקח כמה חודשים לפעמים, רק אחרי שנה יש התיישנות
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים כן ולאח של דוד שלי שלחו SMSלמה נראה לך הגיוני שיתקשרו לגבי משהו כזה?שולחים מכתב בדואר רשום, זה לא שכונה פה.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מן הסתם רק עם הכביש ריק, דיברנו על איכות הכביש והמכונית לא על מצב התנועה.איכות? אספלט מתפורר בלי הפרדה בנויה, 2 נתיבים כן זה ממש אוטוסטרדה...
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מי ישמע איזה איכות כביש צריך בשביל לנסוע 150, הכביש ישר וללא פניות, גם על דרך עפר אתה הייתי יכול לנסוע באותה מהירות. האם הצמיגים יחזיקו מעמד זאת כבר שאלה אחרת.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר אם עוברת שנה ולא שלחו כלום יש חוק התיישנות?זאת אומרת שהם לא יכולים לעשות לי שום דבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.