פורסם 2008 באוקטובר 916 שנים משחק חדש ומעניין ביותר כנראה שיתן את התשובה לגירס אוף וור- משחק יריות מגוף שלישי. למרות שאני לא חובב נלהב של יריות מגוף שלישי ושל גירס- הטריילר נראה יפיפה.http://www.ps3fanboy.com/2008/10/09/tgs-08-gears-of-wh-quantum-theory-trailer/
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים TECMO לא בעלת הזיכיון של טאקן נאמקו באנדי מחזיקה בזיכיון של טאקן TECMO חברה יפנית מוכשרת בזכות עצמה והטרילר ניראה יפה אבל זה רק סירטון בלי משחקיות
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים מחבר TECMO לא בעלת הזיכיון של טאקן נאמקו באנדי מחזיקה בזיכיון של טאקן נכון התבלבלתי בין החברות
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים כרגע אין ממה להתלהב, עד שלא יהיה סרטוני GAMEPLAY (או יותר טוב - דמו או ביקורות) זה לא אומר כלום.
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים תראו TECMO סך הכל חברה טובה אבל לא כל משחק שלהם יוצא טוב ככה שכדי לכם לעקוב אחרי המשחק ולראות איך הוא יצא בפועל
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים כשמנסים לעשות משחק שיהיה קילר למשחק אחר - WELL...זה נגמר רע.נראה לא מבטיח בעליל.
פורסם 2008 באוקטובר 1216 שנים לא התרשמתי במיוחדובכלל הדמויות בסיגנון DMC4 משעממות כברגירס אוף וואר משחק ענק ואני בטוח שהבא יצא גם לפיסי כך שכולנו נצא מרוצים בסוף
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר חיקוי עלוב.SONY מנסה לטפס על הר עם רולרבליידס... חבל.זו לא סוני, זה TECMOסוני אפילו לא שילמו להם על בלעדיות של המשחק.לא התרשמתי במיוחדובכלל הדמויות בסיגנון DMC4 משעממות כברגירס אוף וואר משחק ענק ואני בטוח שהבא יצא גם לפיסי כך שכולנו נצא מרוצים בסוףהוכרז שהבא לא יצא לPC.
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים זו לא סוני, זה TECMOסוני אפילו לא שילמו להם על בלעדיות של המשחק.הוכרז שהבא לא יצא לPC.הוכרז שגם GTA 4 לא ייצא למחשבהוכרז שגם GTA SA לא ייצא למחשבהוכרז שגם GeOW לא ייצא למחשב.להמשיך?
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים ברור שיוכרז שלא יצא ל PC נראה לך הגיוני שיכריזו כזה דבר עוד לפני שיצאה גירסת האקסבוקס זה לא שיווקי בעליל
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים מחבר הנימוק היה שגירסת הPC- הייתהמלאה בבאגים של המנוע הגראפי, והיא לא מכרה הרבה כי כולם הורידו אותה והיה הפסד של כסף... אבל אם אתה אומר.. :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 1316 שנים אבל זה שטויות לעשות פורט מה360 למחשב היום נחשב מאוד זול ומאוד מהיר וברגע שגרסאות לקונסולות מפסיקות למכור טוב ראינו איך גרסאות המחשב מוציאות את הראש יש אפילו JRPG נחשב שיגיע למחשב מה שלא היה שנים כמובן יצא קודם לPS3-360 אבל יגיע גם למחשב ועוד מסקוואר איניקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.