פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מצטרף לשאלה +1 בארצות הברית יש הרבה.. חבל שאצלנו לא כל כך, אבל אם מישהו מכיר אז זה אחלה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים לא קיים כבר אתר כזה להחלפות? אני זוכר במעורפל אתר כזה שמישהו כאן בפורום נתן אליו לינק ..
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים עד כמה שזכור וידוע לי, במעט מאוד מסניפי בלוקבסטר יש השכרת משחקי PS3, אבל לא יודע, להשכיר משחק? בטח אני ארצה להמשיך לשחק בו גם אחרי שתקופת ההשכרה נגמרת..
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים חנות ארקדיה בדיזנגוף סנטר מבצעת החלפות של משחקי PS3ניתן להביא כל משחק של PS3 ולהחליף בכל משחק אחר (אם קיים במלאי, אם לא הם מודיעים מתי צריך לחזור)עולה משהו כמו 70 שח להחלפהhttp://www.arcadia.co.il/
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אי אפשר להחליף בכל המשחקים שבמלאי רק באלה שיש עליהם מדבקה ירוקה, והמבחר של המדבקה הירוקה מצומצם מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים רק משחקים משומשים כמובןלא התכוונתי למשחקים חדשיםכדאי להתקשר לפני שמגיעיםהם מודיעים מה ניתן להחליף באותו רגע נתון
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר עד כמה שזכור וידוע לי, במעט מאוד מסניפי בלוקבסטר יש השכרת משחקי PS3, אבל לא יודע, להשכיר משחק? בטח אני ארצה להמשיך לשחק בו גם אחרי שתקופת ההשכרה נגמרת..נכון יש משחקים שאתה רוצה שישארו אצלך תמיד- כמו PES. אבל מצד שני יש הרבה משחקים משחקים שברגע שאתה מסים אותם אין בהם ממש צורך, וחבל על הכסף. לא ככה?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים זו הסיבה שאני בדר"כ קונה משחקים שיש בהם מולטי חזקאו כאלה שתמיד יהיה מהנה לשחק עם חברים
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים לא קיים כבר אתר כזה להחלפות? אני זוכר במעורפל אתר כזה שמישהו כאן בפורום נתן אליו לינק ..מבחינת ישראל - יש את http://www.gameswap.co.il.ניסיתי להשתמש בו, אבל הממשק מאד לא נוח (ועזוב שלא יפה), אבל נראה שגם המשתמשים שלו הפסיקו להיות מעורבים...כבר כמעט שבועיים אין פעילות באתר.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים ^ כן לזה התכוונתי, אתה אומר שהחבר'ה שם לא פעילים? חבל, דווקא יש מבחר לא רע :-\
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות בכדי להעריך אם בכלל יש זכות קיום לחנות שמתעסקת אך ורק בהחלפת\השכרת משחקים לקונסולות. (כמו שהיה פעם בימי המגסון)1. האם מישהו יודע, או יכול להעריך בעזרת מידע מבוסס כמה יחידות פליסטישן 3 נמכרו בארץ?אם נניח הייתה חנות כזו, עם כל משחק חדש או ישן שתוכלו לעלות על דעתכם-2. כמה הייתם מוכנים לשלם בעבור השכרת משחק לחודש?3. כמה הייתם מוכנים לשלם בעבור החלפת משחק?4. באיזו תכיפות לדעתכם הייתם מחליפים\משכירים משחק? תודה מראש, עידן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.