עבור לתוכן

שאלה| HD4650

Featured Replies

פורסם

איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס?

המערכת תחזיק אותו?

מעבד P4 3.0

לוח M תומך pcieX16

ספק ג'נרי 500W

2G RAM 667MHZ...

תודה וסליחה על החפירה :P

פורסם

הוא נחשב לכרטיס בינוני-נמוך (מעיין פתרון ביניים)..

מבחנית NVIDIA הוא שווה ערך ל9500GT+-...

מבחינת מחיר הוא די משתלם..אבל שוב אל תצפה לביצועים גבוהים במשחקים..

והמערכת תחזיק..(למרות שעל ספק ג'נרי אף פעם אל תסמוך)...

פורסם

כדיי שנדע לאן אתה מכוון

כמה תקציב יש לך לכרטיס מסך חדש?

פורסם
  • מחבר

אממ אני יותר בכיוון של להריץ את את כל המשחקים היום על medium...התקציב הוא 300-+...

אני יודע שכל כרטיס מעבר לכרטיסים ברמה הזאת לא יתאימו(צוואר בקבוק, מעבד חלש וכו').

פורסם
  • מחבר

על הכרטיס הזה בדיוק דיברתי :P

פורסם

על הכרטיס הזה בדיוק דיברתי :P

נכון מאוד... ולא רואה כרטיס יותר מתאים מזה לפי כל הקריטריונים שאתה צריך...

עלה והצלח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לdj-ElectriC וטאוטאו...אפשר לנעול.

פורסם

דווקא אני היתי אומר שזה בזבוז כסף, אי אפשר באמת לשחק עם זה - גם MEDIUM לא יעזור.

המערכת סבירה - עדיין לא מדובר בפנטיום 3.

למשחקים - מינימום 4670 וגם זה בקושי.

הכוונה של העוזרים בתרד הזה היא טובה, אבל גם אם אני שואל מה הכרטיס הכי טוב למשחקים ב 170 שקל אז יביאו לי 8400GS או 3450. זה אמנם הכי מתאים לתקציב - אבל זה לא אומר שמתאים למשחקים.

חבל על הכסף - עדיף לחסוך עוד 100 200 ש"ח לפחות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל תראה....גם אם אני אחסוך עוד 100-200 ש"ח...זה לא יעזור כי המערכת חלשה מדי כדי להחזיק כרטיסי מסך כאלה.

מצד שני אני לא חייב להריץ את כל המשחקים על HIGH ויש לי חברים שמריצים עם כרטיסים יותר גרועים מהכרטיס הזה(8600GT, 8400GT\GS) משחקים על מדיום בצורה יפה והכל עובד חלק....אני חושב שהכרטיס הזה יספק אותי.

אם בכל זאת יש לך המלצה לכ.מסך אחר אפילו בתקציב של 500-+ ויתאים למערכת בלי בעיות אני אשמח לשמוע:P

פורסם

אני ממש ממש לא רואה טעם להשקיע יותר ממה שהצענו לך... מקסימום HD4670 אבל לא יותר, אל תשכח את המעבד שלך...

ולכן אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת אז זה ממש המקסימום שאני יכול להציע למערכת כמו שלך:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1387

מצד שני אני גם לא רואה סיבה להשקיע הרבה פחות מזה כמו למשל 8400GS הריי בכל זאת אתה מתכוון להפעיל גם פילטרים פה ושם, בכל מקרה נתת תקציב

וגם קיבלת כרטיס מתאים למערכת שלך

פורסם

אני חושב שאולי כן כדי להשקיע את 60 שקל ל4670 אבל כמו שאמרו זה באמת המקסימום ואתה ממש לא צריך כרטיס בסביבות ה 500 שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני גם כן לא רואה טעם להשקיע אבל הוא אמר שעדיף לחסוך עוד קצת...אז אמרתי שיציע :P

ד"א לפי מה שהבנתי ההפרש בין שני הכרטיסים האלה לא גדול אז זה לא ממש משנה.

עוד שאלה קטנה...אין בעיות עם הכרטיס הזה? התחממות או משהו?ומגיע איתו קירור?

פורסם

לא אין בעיות,כמובן שמגיע איתו קירור

פורסם

האמת שאם יש גם עניין כספי אז כמו שהציעו לפני גם אני היתי מציע את ה4670, המחיר שלו נחמד מאוד וההפרש די קטן. לדעתי זה הכרטיס הראשון שממנו והלאה אפשר באמת לשחק, הכל גם עניין כספי.

מה יותר מזה ? כסף מדבר והמון המון מידע על הכוונות שלך. אם אתה לא מתכנן לשדרג מערכת בקרוב אז באמת לא כדאי ולא רצוי להשקיע יותר מ 500 ש"ח גג.

מה שכן - שווה לרבוץ קצת על לוחות היד שנייה אם איו לך בעייה עם זה, אולי תמצא 9600 ב 400 ש"ח וזה כבר הרבה יותר משתלם מבחינת השקעה כספית ותמורה אפילו על המערכת שלך.

ועוד משהו חשוב - אם משחק ירוץ רע בגלל שאר המערכת שלך אז זה לא משנה אם תקנה גם כרטיס ב 100 שקל הוא עדיין ירוץ לפחות רע באותה הצורה - כרטיס זול יותר לא יעזור לך פה לשום דבר. אם המהירות של המשחק תהיה סבירה בשבילך עם כרטיס ב 300 ש"ח אז היא תהיה לפחות סבירה באותה רמה וסביר גם שהמשחק יראה יותר טוב עם כרטיס חזק יותר. החשש העיקרי הוא שהכרטיס לא ינוצל וזה כבר חשש של ביזבוז כסף ולא הנאה ממשחקים. בכל מקרה זה נוגע לכרטיסים יותר חזקים. משחקים בימינו עובדים חזק על הכרטיס מסך ובתחומים הזולים האלו (פחות מ 500 ש"ח) תמיד אפשר לנצל אותו גם על פנטיום 4 מהיר, תמיד יש הגדרות גרפיקה ותמיד יש פילטרים.

באיזור המחירים שלך היתי קונה 4670 ב 400 ולא 4650 ב 300 - יותר כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים