עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 3-4.5K (לסטודנט לייט / עסקי לייט)

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד עם מסך 15.4 אינץ' ומעבד של אינטל עם אפשרות ל4GB זכרון פנימי. עיקר השימוש של המחשב הינה חיבוריות לרשת, עיבוד תמלילים, עריכת מצגות הקרנת סרטונים וכד'. אין לי דרישות לעיבוד גראפי מתקדם, למרות שאפשרויות חיבור לכרטיסים חיצוניים תהיה נחמדה.

אני מעוניין בחיבוריות גבוהה ככל האפשר: Fire-Wire, Wi-Fi, יציאות USB 2.0 ו-Bluetooth רבות ככל שניתן וכד'.

על אף ש-99% מהזמן המחשב יהיה נייח ומחובר לציוד היקפי, אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר עם חיי סוללה ארוכים, כדי שאוכל לשאת אותו איתי למקומות שונים. אני מעוניין במחשב מחברה מוכרת כמו IBM, DELL או HP - וכמה שיותר שנות אחריות.

עוד דבר חשוב - בתחנת העגינה יש לי כונן קשיח נייד גדול מאוד, כך שאני לא זקוק לזכרון רב במחשב.

מאחר וזהו המחשב השני שלי - הוא נועד לספק לי ניידות ולא כוח עיבודי (משחקים אני מריץ מ-PC).

תודה על העזרה :)

פורסם

בוא ננסה להתמקד קצת.

קודם כל - מחשב קל ונייד ומסך 15.4" לא הולכים יחד. 14.1" זה המקסימום שהייתי מנייד.

מצד שני אתה אומר ש-99% מהזמן המחשב יהיה נייח, אז איפה פה הניידות?

בתקציב שלך, מה שאני בד"כ ממליץ זה ה-DELL Inspiron 1525, שכן מדובר במחשב סימפטי, עם חיבוריות טובה מאוד (מעבר ל-Wifi/Bluetooth/Ethernet/USB שזה כבר סטנדרטי בכל מחשב, יש לו S-Video, HDMI, Firewire, קורא כרטיסים טוב), ומגיע כסטנדרט עם 3 שנות אחריות, מה שנדיר למצוא במחשבים בקטגוריה שלו.

מדובר במחשב 15.4" ששוקל כ-2.7-2.8KG, וחיי סוללה טיפוסיים של כשלוש שעות. האם זה מספק אותך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים