פורסם 2008 באוקטובר 916 שנים אני מתחיל להצטער שקניתי PS3. לפחות אני יכול להתנחם בכך שהכריזו על בלעדי חדש לPS3 שלפי הטריילר נראה יפיפה. בוא נקווה...
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים כמו שכתבתי לך בדיון ההוא זה חברה אחרת TECMO זאת לא נאמקו-באנדי תוקן התבלבלתי בין החברות
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים http://nextgn.com/2008/10/10/tekken-6-not-a-playstation-3-exclusive-anymore/Namco Bandai Games Europe have announced today that Tekken 6 is scheduled to be released worldwide in Fall 2009 for Playstation and for the Xbox 360 as well.Another PS3 exclusive game - not so exclusive anymore.
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים אני לא חושב שזה מפתיע בכלל לPS3 אין מספיק יחידות שנמכרו להצדיק בלעדיות של טאקן 6
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים זה לא כמו קונסולות הדור הקודם שסוני מכרה פי כמה וכמה קונסולות על פני המתחרות. וגם סוני לא רצתה לשלם על בלעדיות, אז החברה הוציאה לשתי הפלטפורמות.
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים טאקן זה מה שמציק לך ? מה אם GTA4 \פינל פנטזי\ווירטואה פיטר \ועוד רבים וטובים אבל תחשוב על זה ככה אם היום לא היה 360 דווקא אז חברות היו נוטשות את הPS3 כי הוא כרגע מוכר כמות קטנה יחסית של משחקים ככה שבמצב היום אתה בכל זאת מקבל הרבה משחקים אומנם מולטיפלטפורם אבל הרבה ויש את הזיכיונות של סוני עצמה
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים בדור הזה רוב המשחקים האקסקלוסיביים לקונסולות יהיו צד ב' (אני חושב שקוראים לזה ככה)כי לחברות שהן לא צד ב', לא משתלם לעשות בלעדיים כמו בדור הקודם אלא הן עוברות למולטיפלטפורם
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים אכן - כמו שכתב הבחור מעלי - זה משחקים מהמחלקות הפנימיות של אותה חברה.אני לא רואה בזה רע , כל עוד הגירסא של הPS3 טובה - שיהיה לבעלי הXBOX לבריאות.להפך - יותר כיף לשתף חוויות ולקבל משחקים שבסוף היום - היה יותר כסף להשקיע בהם כי הם ימכרו יותר.
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים אכן - כמו שכתב הבחור מעלי - זה משחקים מהמחלקות הפנימיות של אותה חברה. אני לא רואה בזה רע , כל עוד הגירסא של הPS3 טובה - שיהיה לבעלי הXBOX לבריאות. להפך - יותר כיף לשתף חוויות ולקבל משחקים שבסוף היום - היה יותר כסף להשקיע בהם כי הם ימכרו יותר. צודק במאה אחוז אני מתחיל להתרגל שרוב המשחקים יהיו הפעם מולטי פלטפורמה ודרך אגב- קוראים לי גל ;D
פורסם 2008 באוקטובר 1016 שנים בדור הזה רוב המשחקים האקסקלוסיביים לקונסולות יהיו צד ב' (אני חושב שקוראים לזה ככה)כי לחברות שהן לא צד ב', לא משתלם לעשות בלעדיים כמו בדור הקודם אלא הן עוברות למולטיפלטפורםיש גם צד א וגם צד ב צד א זה מחלקות פיתוח של חברת האם צד ב זה חברות בשליטה של חברת האם כמו שראר הייתה לנינטנדו לדוגמה לפני שמיקרוסופט קנו אותם צד ג כמובן זה חברות לא תלויות בכל מקרה חברות צד שלישי נוטות היום להפריד את השוק ככה PC-360-PS3 מצד אחד שגירסאות הPC הרבה פעמים יוצאות באיחור אבל במחיר זול יותר PSP-PS2-WII מצד שני שכבר מתחילים לראות מגמה ליותר בלעדים לWII בתחום הזה כי משחקי PS2 וPSP כבר לא מוכרים טוב ובמגמת ירידה ואחרון חביב הDS שמקבל מבול של בלעדיים חוץ מזה יש תחומים אחרים כמו סלולריים \הורדות בתשלום \פלאש וכו אבל זה יחסית זניח כרגע לי זה טוב כי אני בקרוב יוכל לשחק בGTA4 במחשב והרבה משחקים אחרים ומצד שני יש את הWII רק את התחום של הDS אין לי אבל גם זה מסתדר חלקית ...
פורסם 2008 באוקטובר 1116 שנים אפשר לחשוב, טקאן...עולם המשחקים השתנה קצת (הרבה) בשנים האחרונות טקאן נשאר אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.